HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Keuzestress? Schakel een styling mediator in!

geschreven door / woensdag, 22 april 2020

Een nieuwbouwwoning betrekken heeft zeker voordelen, maar biedt ook een aantal grote uitdagingen op het gebied van onder meer styling. De keuzes die je moet maken zijn overweldigend, van tuinaanleg tot badkamerplan. Hoe pak je dat aan?

Keuzestress? Schakel een styling mediator in!

We hebben ons droomhuis gevonden! Maar (help!) het is een nieuwbouwwoning… Heerlijk hoor, om alles helemaal naar je eigen smaak te kunnen inrichten. Maar het vergt wel enig inzicht, planning, en vooral overleg...

De aannemer vuurde de afgelopen tijd allemaal vragen op ons af. Of we vloerverwarming wilden, of we dat ook in de badkamer willen, of we die muur daar wilden, of juist de open ruimte wilden behouden. Nu die keuzes gemaakt zijn, dacht ik dat we er zo’n beetje waren, maar nu begint pas het echte werk. 

Wat leggen we op al die betonnen vloeren? Doen we overal hetzelfde of geven we elke kamer zijn eigen karakter? Wat gaat er goed met vloerverwarming? En leggen we iets op de trap? Welke kleuren kiezen we eigenlijk? Wat hangen we voor de ramen, wat doen we op de muren? En oh hemel, we hebben ook nog een tuin aan te leggen!

Dat van die kleuren was uiteindelijk het grootste struikelblok. Op een avond zitten we op de bank (in onze oude woning gelukkig nog) en kijken elkaar aan, nadat ik grijs, bruin en taupe afschoot, en mijn vriend petrol, rood en groen... En hij een donkere vloer niet zag zitten en ik een lichte niet… Ik zeg: ‘Het kiezen van een naam voor onze dochter was makkelijker!’ We schieten in de lach, en besluiten gezamenlijk dat we een ‘styling mediator’ nodig hebben. Lees: een professional die ons kan helpen bij deze keuzestress! En laat ik nou net iemand kennen die dat kan… 

Vanaf het moment dat zij meedenkt is de rust terug. Ze neemt ons aan de hand… van woonkamer tot keuken, van kinderkamer tot badkamer. Haar kleurenplan was de redder in nood voor ons dilemma. We zijn verliefd op onze nieuwe woning, waar we nu een concreet beeld bij hebben. 

De tuin laten we voorlopig even zitten, want daar willen we ook een tuinarchitect voor inhuren. We planten wel alvast even een geldboompje. Dat zullen we nodig hebben...

 • Pin It

Nieuwbouwwoning inrichten?

Laat je goed adviseren!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?
  Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.
 • De finesses van Art Deco voor een huis dat gezien mag worden!
  Wij zijn om: nu we weer langzaam uit onze coconnetjes komen, is het ook tijd voor een nieuw interieur. En om een frisse start te maken, kijken we naar de tijdloze stijl Art Deco die helemaal bij ons past.
 • Oeh lala, hotel chique… maar wel thuis
  Hoe krijg je die hippe hotel chique uitstraling? Past hotel chique in de woonkamer of slaapkamer? Werk je met goud of zilver? Gezien op VT Wonen; hotel chique is het nieuwe hip!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP