STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Keuzestress? Schakel een styling mediator in!

geschreven door / woensdag, 22 april 2020

Een nieuwbouwwoning betrekken heeft zeker voordelen, maar biedt ook een aantal grote uitdagingen op het gebied van onder meer styling. De keuzes die je moet maken zijn overweldigend, van tuinaanleg tot badkamerplan. Hoe pak je dat aan?

Keuzestress? Schakel een styling mediator in!

We hebben ons droomhuis gevonden! Maar (help!) het is een nieuwbouwwoning… Heerlijk hoor, om alles helemaal naar je eigen smaak te kunnen inrichten. Maar het vergt wel enig inzicht, planning, en vooral overleg...

De aannemer vuurde de afgelopen tijd allemaal vragen op ons af. Of we vloerverwarming wilden, of we dat ook in de badkamer willen, of we die muur daar wilden, of juist de open ruimte wilden behouden. Nu die keuzes gemaakt zijn, dacht ik dat we er zo’n beetje waren, maar nu begint pas het echte werk. 

Wat leggen we op al die betonnen vloeren? Doen we overal hetzelfde of geven we elke kamer zijn eigen karakter? Wat gaat er goed met vloerverwarming? En leggen we iets op de trap? Welke kleuren kiezen we eigenlijk? Wat hangen we voor de ramen, wat doen we op de muren? En oh hemel, we hebben ook nog een tuin aan te leggen!

Dat van die kleuren was uiteindelijk het grootste struikelblok. Op een avond zitten we op de bank (in onze oude woning gelukkig nog) en kijken elkaar aan, nadat ik grijs, bruin en taupe afschoot, en mijn vriend petrol, rood en groen... En hij een donkere vloer niet zag zitten en ik een lichte niet… Ik zeg: ‘Het kiezen van een naam voor onze dochter was makkelijker!’ We schieten in de lach, en besluiten gezamenlijk dat we een ‘styling mediator’ nodig hebben. Lees: een professional die ons kan helpen bij deze keuzestress! En laat ik nou net iemand kennen die dat kan… 

Vanaf het moment dat zij meedenkt is de rust terug. Ze neemt ons aan de hand… van woonkamer tot keuken, van kinderkamer tot badkamer. Haar kleurenplan was de redder in nood voor ons dilemma. We zijn verliefd op onze nieuwe woning, waar we nu een concreet beeld bij hebben. 

De tuin laten we voorlopig even zitten, want daar willen we ook een tuinarchitect voor inhuren. We planten wel alvast even een geldboompje. Dat zullen we nodig hebben...

 • Pin It
Decokay Design Gordijnen AS-Creation Eijffinger Decokay Design vloeren Luxaflex Unilux Holland Haag Sigma Desso Wijzonol BN Wallcoverings Decokay Design Raamdecoratie Pure & Original dib Decokay Design shutters A House of Happiness Decokay Design Verf Arte Sikkens COREtec Toppoint Interfloor JAB

Nieuwbouwwoning inrichten?

Laat je goed adviseren!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Woontrends 2022 - go with the flow!
  Je moet natuurlijk altijd gewoon lekker jezelf blijven… Maar een beetje meebewegen met trends gaat bijna automatisch. De catwalk bepaalt het modebeeld, waarna interieur design volgt. De winkels liggen ineens vol met ronde vormen, en voor je het weet ben je al bezig met de nieuwste trends. 
 • Scandinavisch wonen 2.0!
  Ondanks mijn totaal andere smaak, denk ik elke keer dat ik bij mijn zus binnenloop; ‘wat is het hier toch gezellig'. En tóch lekker modern, licht en opgeruimd! Zij heeft de Scandinavische woonstijl ten voeten uit. Toch heeft ze gekke twists met bamboe behang en een jungle stoel.
 • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
  Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP