HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Vakantie-gevoel in eigen huis

gepost door / donderdag, 20 juli 2017
Vakantie-gevoel in eigen huis

Eenmaal thuis gekomen pakken we het dagelijkse leven weer op en lijkt het alsof de zomer voorbij is. In deze blog besteed ik aandacht aan dat vakantie gevoel na de vakantie, bij je thuis. Om de vakantie nog wat te rekken en dat fijne, ontspannen gevoel vast te houden. Dat kan door die sfeer aan te brengen in je interieur . Kijk maar mee…

Wereldkaart

Hang een wereldkaart aan de muur en fantaseer over alle mooie bestemmingen die je nog wil gaan bekijken.
Wereldkaard 1. Esta Home - vintage 2. ES Creations - Esprit


Je kunt kruisjes zetten bij landen waar je geweest bent. Je kunt een wereldkaart ophangen, inlijsten of kiezen voor een behang met wereldkaart-print. Leuk voor de woonkamer, de hal of op de slaapkamer/ kinderkamer. Let op de kleuren en de stijl zodat de kaart goed bij je interieur past.

Palmbomen
Foto 1. bece® 2. Esta Home - Greenhouse behang

Die wuivende palmbomen en tropische planten geven het ultieme vakantiegevoel. Haal die palm na de vakantie in eigen huis zodat je die sfeer zelfs binnen hebt. Je kunt ervoor kiezen om een hoek vrij te maken voor een mooie grote kamerplant of te kiezen voor een palmblad of hippe cactusprint op de wand, kussens of gordijnen: wauw!

Souvenirs

Neem de mooiste souvenirs mee naar huis en geef ze een pronkplek in huis. Dat kan als verzameling op een kastje of aan de wand.

Foto’s: 1. behang Ibiza Eijffinger 2. Esta Home - Boho Chic

In de loop van de tijd ontstaat je eigen, persoonlijke reis collectie. Stop het niet weg maar laat het zien, zo ontstaat er een origineel interieur met een eigen verhaal. Mooie quotes versterken het gevoel. Mix en match op je eigen manier, zo ontstaan de mooiste combinaties.

Foto's


BN Wallcoverings - fotobehang No limits urban

Heb je mooie foto’s gemaakt op je vakantie bestemming waar je trots op bent? Laat ze afdrukken op hout, canvas of aluminium. Geef ze een mooie plek in huis waar meerdere foto’s bij elkaar gezet kunnen worden. Wil je echt groots uitpakken dan kies je voor een xxl variant op fotobehang, Zo haal je jouw droombestemming in huis!


Kleuren

Wereldkaart behang van Eijffinger - cactus behang van Esta Home

Vrolijke vakantie kleuren zorgen voor een zomerse vakantie sfeer in huis. Haal wat extra kleur naar binnen in stoffen, accessoires en vrolijke materialen. Zorg er voor dat de rest van het interieur rustig blijft zodat je thuis ook de rust kunt vinden in drukke tijden.  

Ik wens je een fijne zomer-vakantie. Geniet en neem de mooiste inspiratie mee naar huis! Ik maak altijd veel foto’s zodat ik de sfeer, kleuren en het gevoel zo lang mogelijk kan vasthouden. Om er daarna weer vol nieuwe energie mee aan de slag te gaan!


Foto: Luxaflex

Twijfel je of dit in je interieur past? Vraag advies bij de Decokay winkels, de medewerkers denken graag met je mee!


Groet, Marije

Deze blog is gepost door, Marije Develing

Marije Develing is Interieurontwerper en stylist bij Maison Belle en deelt haar passie voor wonen in de blogs van Decokay. www.maisonbelle.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP