STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons

geschreven door

Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 

Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons

We weten weinig tot niets van vloeren als we de VT-Wonen Design Beurs binnenlopen. Wel hebben we een behoorlijke lijst met eisen. We hebben een onstuimige bouvier, drie (jonge…) kinderen, een open keuken waar de vloer vaak nat wordt - en onderburen (hele aardige hoor). Dat voor wat betreft de technische specificaties. Maar het oog wil ook wat, en daar zijn manlief en ik het nog niet over eens. We zijn hier dus ook om ons te laten inspireren.

We zijn al behoorlijk wat stands gepasseerd, onze tas puilt uit van de folders en onze buiken van de amuses. De prijzen liegen er niet om - en het leggen van steen (of gieten van de vloer) is in veel gevallen een intensieve, professionele klus, die we niet zelf kunnen klaren. Dan ineens passeren we een stand waar een man ons uitdagend aankijkt en een loden kogel op een fraaie plank laat vallen. Oké, dat ziet eruit als materiaal voor ons huishouden. Tell me more!

Het blijkt hier te gaan om speciale PVC-vloeren van het merk COREtec. Gemaakt van  gerecycled hout, bamboe, kalksteen of vinyl. Het is serieus niet te vergelijken met reguliere PVC-vloeren, daarom zeg ik het er even bij. Het zijn gepatenteerde vloeren met een waterbestendige kern van kunststof composiet. Met een kliksysteem dat zwevend gelegd wordt. Door een kurklaag is geen ondervloer nodig en is sprake van een hoge demping (muziek in mijn oren - niet die van de buren...). 

Zo groen als we waren toen we binnen liepen, zo door de wol geverfd lopen we naar buiten. Ondanks het enorme aanbod in dessins van houtlook, tot steen, hebben we zelfs een keuze gemaakt: de Harbor Oak met zweem van trendy groen vinden we beiden geweldig! 
 

 • Pin It
Sikkens Pure & Original Decokay Design Raamdecoratie Interfloor JAB Decokay Design shutters AS-Creation Decokay Design Gordijnen A House of Happiness Arte Toppoint Sigma Wijzonol Eijffinger dib COREtec Holland Haag Decokay Design vloeren Decokay Design Verf Desso Luxaflex BN Wallcoverings

Coretec vloeren:

waar smaak en functie samen komen.

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 
 • Mozaïek in een modern jasje
  Het bezoeken van buitenlandse steden of natuurgebieden kan tot veel inspiratie leiden. Ook in je interieur. De Romeinen en Grieken bijvoorbeeld waren gek op mozaïek en fresco. En waarom zouden we die verrassende dessins niet toepassen in huis? Met een bijzondere twist eraan resulteert dat in een elegant statement.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP