STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Mooi en milieubewust van A House of Happiness

geschreven door

Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

Mooi en milieubewust van A House of Happiness


Ik vind het altijd weer een feestje om met het interieur van mijn huis bezig te zijn. Struinen naar nieuwe gordijnen of een ander behang om de woonkamer mee op te fleuren. Maar ik probeer dat wel zo groen mogelijk te doen. Dat wil zeggen dat ik duurzaamheid in ogenschouw neem. Daarom ben ik blij dat verschillende woonproducenten hier ook bij stilstaan, zoals A House of Happiness.
 
Van dit Nederlandse bedrijf heb ik onlangs inbetween gordijnen gekocht. Natuurlijk gaven de kleuren en het dessin mede de doorslag, maar zeker ook speelde het milieubewuste aspect mee in mijn keuze. Ten eerste ontwerpt en vervaardigt A House of Happiness alle producten in eigen atelier waar zonnepanelen voor een groot deel van de stroomvoorziening zorgen. Ze transporteren hun gordijnstoffen bovendien in dozen met een dubbele functie: door een slim ontwerp kan er, nadat het als verpakkingsmateriaal is gebruikt, mee gespeeld of geknutseld worden. Hoe leuk!

Verder timmert dit merk hard aan de weg op het gebied van afvalsortering- en besparing, en water- en papierbesparing. Voor haar duurzame collecties gebruikt ze bovendien gerecyclede polyester garens van PET flessen. Ook wordt er bewust geteelde katoen gebruikt en tijdens het verven van textiel mogen geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Fijn voor de natuur en mensheid!

De duurzame collecties van A House of Happiness zijn te herkennen aan de groene hangers. Dus als je binnenkort op gordijnenjacht gaat, raad ik je aan deze collectie gordijnstoffen zeker eens te bekijken. 

 • Pin It
Decokay Design Gordijnen Decokay Design Verf Decokay Design vloeren Luxaflex AS-Creation Holland Haag Eijffinger Sikkens COREtec Desso JAB Decokay Design Raamdecoratie Sigma Toppoint A House of Happiness Wijzonol Interfloor Pure & Original BN Wallcoverings dib

Kies je voor duurzaam?

Bekijk dan de stoffen van A House of Happiness

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Dupligordijnen bij dag en bij nacht
  Slaapkamers moeten donker zijn bij de meeste mensen, maar overdag wil je licht zien. En privacy hebben. Hoe zijn deze twee te combineren? Met het dag & nacht systeem van Decokay Duette® gordijnen! 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP