STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Extra grote houten planken… van vinyl

geschreven door

Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

Extra grote houten planken… van vinyl

Denk jij aan een houten vloer? En kijk je vragend bij vinyl? Dan ga ik mijn best doen om je te overtuigen. Ja! Ik breek een lans voor vinyl; een hoogwaardige kunststof vloer die dankzij moderne technieken qua sfeer en beleving niet meer onder doet voor een houten vloer of een gietvloer. Maar die wel een scala aan voordelen heeft.

Na een dagje in het bos komen we thuis. Plastic zakken gevuld met kastanjes en mooie, rood gekleurde bladeren. Met blossen op onze wangen trekken we onze kaplaarzen uit. Gelukkig ligt bij de deur een goede droogloopmat. De herfst is prachtig, maar het is soms wel wat nat. Mijn jongste rent natuurlijk met kaplaarzen en regenjas nog aan de keuken in… Pfff overal ligt blubber, zand en water.

Ik laat mij niet meer gek maken. Ik heb namelijk prachtige, houten planken in de hal en keuken. Maar wel van vinyl! Ja echt. Het vinyl anno 2019 is hip en modern en in allerlei trendy dessins te krijgen. Wij kozen voor een extra grote plank van twee meter. Onze twijfel zat niet in de keuze voor vinyl, maar bij het kiezen van de kleur. Binnen deze XXL-collectie zijn namelijk vijf prachtige hout kleuren, van licht eiken tot een vergrijsde tint en een whitewash afwerking.

Er is trouwens ook een chique visgraatvinyl, maar dat past niet echt bij onze stijl. Eerder hadden we dan voor de tegelvariant gekozen. Die is er ook in XXL: tegels van 80 x 80 cm. In stoere beton kleuren en ook naturellen. Maar dan wel van vinyl hè… je zou het bijna vergeten.

Terug naar de blubber in de hal en keuken: ik pak even een natte doek en veeg het zo op… dat is ook een mooi en praktisch voordeel van vinyl!

 • Pin It
Eijffinger A House of Happiness COREtec Interfloor BN Wallcoverings Luxaflex Decokay Design Gordijnen AS-Creation Sigma Desso JAB dib Holland Haag Sikkens Decokay Design Raamdecoratie Pure & Original Decokay Design vloeren Decokay Design Verf Toppoint Wijzonol

Een houten vloer...

... met het gemak van vinyl!

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP