STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Rolgordijnen: zoveel meer dan ‘iets voor je raam’ 

geschreven door

Op zoek naar ‘iets voor je raam’? Kies voor een rolgordijn of de Twist® Shades van Luxaflex® : hip, gezellig en functioneel tegelijk. Dankzij de transparante stoffen heb je meer dan genoeg privacy, en geniet je optimaal van het daglicht.

Rolgordijnen: zoveel meer dan ‘iets voor je raam’ 

Ken je dat? Dat je je muur gaat verven en gaandeweg besluit het plafond ook maar mee te pakken? Of dat je erachter komt dat de gordijnen echt niet meer passen bij je nieuwe bank? Hoe je het ook wendt of keert: klusjes komen zelden alleen.
Zo ook ons ‘klusonderwerp’: de tuin. Om precies te zijn: de takken van onze lievelingsboom die het licht in de huiskamer flink dempten. Dus die takken, die moesten eraf. Niet helemaal natuurlijk, maar het werd tijd om het licht in huis weer aan te doen. Wat een licht viel er daarna naar binnen, heerlijk om weer optimaal van het buitenlicht te genieten.
 
Totdat we later die dag aan de eettafel zaten. We voelden ons ineens wel heel erg bekeken zonder ‘iets voor het raam’. Maar wat dat ‘iets’ dan moest zijn, dat wisten we niet. Helemaal dicht? Helemaal open? Het liefst iets ertussenin, met een beetje privacy als we dat willen, en wat alle licht binnenlaat overdag. En iets wat er gewoon een beetje leuk, hip en gezellig uitziet.

Zo gingen we naar Decokay, in de hoop dat ze daar een antwoord wisten op onze, ietwat onduidelijke vraag. De rolgordijnen en Twist® Shades van Luxaflex® maakten ons enthousiast. Rolgordijnen in allerlei kleuren en prints, én die dankzij de veelzijdigheid in stoffen, perfect passen bij onze wensen. We kiezen een semi-transparante stof met een botanische print in een warme natuurtint.
 
De rolgordijnen zijn inmiddels gemonteerd. Toch bleef het een beetje knagen. Die Twist® Shades, waarmee je op zo’n bijzondere manier met licht en donker speelt, die je op elk moment van de dag kan aanpassen aan hoeveel privacy je wilt, en die meteen sfeer brengen in een ruimte: die passen perfect voor de grote ramen in mijn kantoor aan huis… En dus is het hier weer één plus één: een klusje, dat komt nooit alleen!

 • Pin It
Pure & Original Toppoint A House of Happiness Decokay Design vloeren Sigma Desso Wijzonol AS-Creation Decokay Design Verf Decokay Design Gordijnen JAB dib Eijffinger Luxaflex Sikkens Interfloor Decokay Design Raamdecoratie COREtec Holland Haag BN Wallcoverings

Rolgordijnen in de woonkamer?

Ja echt wel!

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP