HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Vetvlekken op de muur jouw grote irritatie? De oplossing is er!  

geschreven door / donderdag, 3 oktober 2019

Altijd maar in de weer om die strak gestucte muur mooi schoon te houden? Dat is nu verleden tijd. Met de nieuwste verf hou je je muur vlek en vetvrij! Zelfs de keuken en de hal! 

Vetvlekken op de muur jouw grote irritatie? De oplossing is er!  

Ik ben zo iemand die altijd vlekken heeft. Niet alleen in mijn eigen kleding (vooral die kleding, die je niet zelf kunt wassen…), maar ook in tafelkleden, in de gordijnen en op de muur. Op dit moment zijn de muren van de keuken en de hal echt een doorn in mijn oog. Van de laatste verfbeurt, drie jaar geleden, is niets meer over.

Toen ik me verdiepte in de beste oplossing voor deze wanden, lees: niet door urenlang op verf websites te surfen, maar met een simpel bezoekje aan de Decokay winkel in de buurt, hoorde ik van de nieuwste techniek op het gebied van matte muurverven. De Stain Shield Technology waarmee de Sikkens Alpha Rezisto muurverf is uitgerust. Deze technologie maakt dat het vuil niet de kans krijgt om in de verf te dringen, waardoor deze zo van de muur naar beneden druppelt of aan de oppervlakte blijft zitten zonder vlekken in de verflaag achter te laten. En als je een doekje over de muur haalt om de vlek eraf te vegen, behoudt de muur toch zijn mooie matte uitstraling. 
Wauw! Dat heb ik nodig! Mijn volgende project wordt dan ook de hal en de keukenmuur voorzien van deze vuilafstotende Sikkens Alpha Rezisto muurverf. Nu alleen nog even de kleur uitkiezen en dan kan ik aan de slag!  
 
Ook zin in smetteloze muren? Ga eens langs om te zien en te ervaren, bij een Decokay bij jou in de buurt. 

 • Pin It

Houd vuil en vet op afstand

met muurverf Rezisto van Sikkens
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 
 • De keukenwand is een alleskunner
  Uitgekeken op je keuken maar zit een nieuwe er niet in? Verander de (achter)wand! Je geeft je keuken er een fikse opfrisser mee. Bovendien lijkt het alsof je een compleet andere keuken hebt.
 • Juiste kerstkleuren matchen met de muur
  Kerst in huis hoeft geen bonte kermis te zijn. Heb je net de wanden in een prachtige kleur geverfd? Pas daar dan de kerstdecoraties slim op aan! Zo komen zowel kerstboom als muur nog beter tot hun recht. 

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP