STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Duettes bij dag en bij nacht

geschreven door

Slaapkamers moeten donker zijn bij de meeste mensen, maar overdag wil je licht zien. En privacy hebben. Hoe zijn deze twee te combineren? Met het dag & nacht systeem van Decokay Duettes! 

Duettes bij dag en bij nacht

Een donkere slaapkamer, die donker blijft zolang jij wil. Waar je niet gewekt wordt door het licht dat via de kieren en spleten bij het gordijn naar binnenkomt. Ideaal toch? Maar overdag moet het wel licht zijn en wil ik lekker naar buiten kunnen kijken. Net als dat ik ook privacy wil zodat de achterburen niet naar binnen kunnen gluren. 

Blijkbaar delen meer mensen die behoefte met mij, want de duette heeft een dag & nacht systeem in de collectie, dat mijn wensen prima combineert. En echt in een handomdraai!
In het duette gordijn zitten twee verschillende stoffen verwerkt. Een transparante stof voor overdag en een verduisterende stof voor de nacht. Je kunt kiezen welke stof aan de onderkant van de duette komt en welke boven. En het is zelfs mogelijk om plissé en duette te combineren!

Wil je privacy maar wel naar buiten kunnen kijken? Dan laat je de transparante stof voor het raam. Wil je de ruimte verduisteren? Dan wissel je en laat je de verduisterende stof het raam bedekken. Een perfecte oplossing! En natuurlijk niet alleen geschikt voor de slaapkamer, maar voor elke ruimte waar je graag afwisselt. Dus ook voor ruimtes die een draaikiepraam hebben (of noem je dat een kiepkantelraam?). Hoe dan ook, je hoeft niet te boren, want dit vernuftige systeem kan via een speciaal magneetframe op je kozijnen worden bevestigd. 

Als ik al twijfels had, dan zijn die nu wel verdwenen!
 

 • Pin It
Desso A House of Happiness Sigma Eijffinger Wijzonol Decokay Design vloeren JAB Decokay Design Verf Holland Haag Sikkens dib BN Wallcoverings Decokay Design Gordijnen Interfloor Decokay Design Raamdecoratie Pure & Original Luxaflex AS-Creation Toppoint COREtec

Transparant overdag...

... en verduisterend ’s nachts

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP