HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Maak van jouw uitzicht een kunstwerk

geschreven door / maandag, 30 september 2019

Tijdloos, functioneel en elegant, shutters hebben het allemaal in zich. Ga je voor zwarte shutters? Neem dan gelijk de kozijnen mee in dezelfde kleur. Het effect van deze combinatie is ‘om in te lijsten.’  

Maak van jouw uitzicht een kunstwerk

Wat heeft jouw uitzicht met een interieurblog te maken? Niet veel zou je zeggen. Echter, als je wil én durft, kun je met een ‘kleine’ klus een totaal andere blik naar buiten krijgen. En wordt jouw uitzicht ingelijst als een kunstwerk in de schilderijlijst.
 
Een woontrend die al een poosje helemaal hot is, is zwart in je interieur. Dit zie je terug in accessoires, muren, de keuken en kozijnen. Vooral de laatste twee zijn gedurfd. Want een keuken vervang je niet zo snel. Net zo min dat je de binnenboel elke paar jaar schildert. Maar omdat ik wel van een uitdaging houd, ga ik het doen! De kozijnen van mijn openslaande deuren en het raam in de keuken worden zwart. En dan ga ik meteen voor de combinatie met zwarte shutters. Die twee samen vind ik echt prachtig. Ben zo benieuwd naar het effect op mijn uitzicht!
 
Een zwarte omlijsting met zwarte shutters geven de ruimte een klassieke maar ook heel stoere uitstraling. Het licht wordt mooi gefilterd en komt sprookjesachtig je kamer binnen. Lijkt het je net iets te donker? Het hoeft natuurlijk niet gitzwart te zijn, ook zwart grijs of antraciet hebben dit effect en zijn net wat minder intens, maar wel even stijlvol.

Shutters zijn er in diverse uitvoeringen, verschillende materialen en lameldiktes. Wil je kijken wat bij jou in huis past en durf jij het aan? Ga voor de mooiste verf en shutters langs bij een Decokay bij jou in de buurt. 

 • Pin It

Zwarte shutters op maat...

... die haal je bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloer + raamdecoratie = style statement
  Een vloer vervang je niet zomaar, maar wat doe je als je een andere stijl in je interieur wil aanbrengen? Dat is eenvoudiger dan je denkt. Ga aan de slag met je raamdecoratie en breng de sfeer in huis die jij wilt!
 • Lekker doorslapen overdag
  Die eerste periode na de geboorte van jouw kindje is een slopende tijd met weinig nachtrust. Doorslapen is er nog niet bij. Maar je kunt ze wel een handje helpen natuurlijk...
 • Styling foutjes voor het raam
  We horen het woord ‘fout’ niet graag. Terecht. Er is geen foute manier om dingen te doen. Toch is er voor veel zaken wel een ideale manier… ‘Beter goed gepikt dan slecht bedacht’, is in dit geval van toepassing.

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP