STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Maak van jouw uitzicht een kunstwerk

geschreven door

Tijdloos, functioneel en elegant, shutters hebben het allemaal in zich. Ga je voor zwarte shutters? Neem dan gelijk de kozijnen mee in dezelfde kleur. Het effect van deze combinatie is ‘om in te lijsten.’  

Maak van jouw uitzicht een kunstwerk

Wat heeft jouw uitzicht met een interieurblog te maken? Niet veel zou je zeggen. Echter, als je wil én durft, kun je met een ‘kleine’ klus een totaal andere blik naar buiten krijgen. En wordt jouw uitzicht ingelijst als een kunstwerk in de schilderijlijst.
 
Een woontrend die al een poosje helemaal hot is, is zwart in je interieur. Dit zie je terug in accessoires, muren, de keuken en kozijnen. Vooral de laatste twee zijn gedurfd. Want een keuken vervang je niet zo snel. Net zo min dat je de binnenboel elke paar jaar schildert. Maar omdat ik wel van een uitdaging houd, ga ik het doen! De kozijnen van mijn openslaande deuren en het raam in de keuken worden zwart. En dan ga ik meteen voor de combinatie met zwarte shutters. Die twee samen vind ik echt prachtig. Ben zo benieuwd naar het effect op mijn uitzicht!
 
Een zwarte omlijsting met zwarte shutters geven de ruimte een klassieke maar ook heel stoere uitstraling. Het licht wordt mooi gefilterd en komt sprookjesachtig je kamer binnen. Lijkt het je net iets te donker? Het hoeft natuurlijk niet gitzwart te zijn, ook zwart grijs of antraciet hebben dit effect en zijn net wat minder intens, maar wel even stijlvol.

Shutters zijn er in diverse uitvoeringen, verschillende materialen en lameldiktes. Wil je kijken wat bij jou in huis past en durf jij het aan? Ga voor de mooiste verf en shutters langs bij een Decokay bij jou in de buurt. 

 • Pin It
Luxaflex Wijzonol dib JAB AS-Creation BN Wallcoverings COREtec Decokay Design Gordijnen Desso Decokay Design Raamdecoratie Sikkens Pure & Original Interfloor Toppoint Decokay Design Verf A House of Happiness Decokay Design vloeren Sigma Eijffinger Holland Haag

Zwarte shutters op maat...

... die haal je bij Decokay

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • De beste kleuren voor je raambekleding
  Raamdecoratie of raambekleding is voor een groot deel bepalend voor de sfeer in je interieur. Het kan een ruimte opfleuren, of juist een bedompte sfeer geven. En als je eenmaal raamdecoratie gekozen hebt, verander je ook niet meer zo snel. Welke kleur kies je dan?
 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.

DECOKAY BLOGS

 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Een haat-liefde verhouding met de elementen…
  Dubbel… Dat is de beste omschrijving van mijn gevoel over het Hollandse klimaat. Zou ik in een tropisch oord willen wonen? Zeker niet. Noch in een koud klimaat. Die afwisseling van spijs doet mij wel eten. Maar… ik zou graag wel de lusten, maar niet de lasten willen hebben…
 • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
  Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP