STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Creëer contrast met zwart

geschreven door

Durf jij het aan, zwarte houten jaloezieën voor je ramen? Wil je stijlvol, stoer en knus combineren, dan is dit echt iets voor jou. Met jaloezieën regel je de juiste lichtinval, zorg je voor privacy en isolatie. En in het zwart geven ze nog meer schwung aan je woning.

Creëer contrast met zwart

Vrienden kochten onlangs een jaloersmakend mooi huis in een bosrijke omgeving. Door de grote raampartijen in het pand kijk je zo het ‘groen’ in. Een steeds veranderend uitzicht, afhankelijk van weer en jaargetijde; een continu aanwezig schilderij. En nou juist dat tableau wilden ze benadrukken met raamdecoratie. En dat is gelukt met hun keuze voor zwarte jaloezieën!

Dat klinkt best gewaagd toch, zwarte raamdecoratie? En toch is het effect prachtig wanneer je op zoek bent naar contrast in je interieur. Mijn vrienden kozen voor zwarte bamboe jaloezieën van dib, mooi afgewerkt met een zwarte ladderband van een centimeter breed. Het zorgt ervoor dat je aandacht nog meer naar de ramen en de daarachter liggende natuur wordt getrokken. Op die manier integreren zij de omgeving met hun interieur. Bovendien geeft het zwart gelijk warmte af aan de ruimte en staat het ook nog eens erg chique. Zij combineerden het met lichte muren voor een spannend en sprankelend effect.
 
Je hoeft niet bang te zijn dat je huis op deze manier te donker wordt. Want wanneer er voldoende natuurlijke lichtinval is, kun je met jaloezieën heel goed licht reguleren en zorgen voor een knusse sfeer. Natuurlijk moet de ruimte niet te klein zijn, want dan komt het zwart wel erg op je af. En ja, je moet een beetje lef hebben. Ik heb in ieder geval ervaren dat deze zwarte raamdecoratie zowel stoer als gezellig oogt en het beste van deze woning, namelijk de locatie, optimaal benadrukt. 

 • Pin It
Luxaflex BN Wallcoverings Pure & Original AS-Creation Decokay Design vloeren Holland Haag dib A House of Happiness Interfloor Toppoint Decokay Design Gordijnen Decokay Design Verf COREtec Desso Decokay Design Raamdecoratie Sigma JAB Eijffinger Sikkens Wijzonol

Stoere en gedurfde raambekleding?

Kies voor zwarte jaloezieën

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • De beste kleuren voor je raambekleding
  Raamdecoratie of raambekleding is voor een groot deel bepalend voor de sfeer in je interieur. Het kan een ruimte opfleuren, of juist een bedompte sfeer geven. En als je eenmaal raamdecoratie gekozen hebt, verander je ook niet meer zo snel. Welke kleur kies je dan?
 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.

DECOKAY BLOGS

 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Een haat-liefde verhouding met de elementen…
  Dubbel… Dat is de beste omschrijving van mijn gevoel over het Hollandse klimaat. Zou ik in een tropisch oord willen wonen? Zeker niet. Noch in een koud klimaat. Die afwisseling van spijs doet mij wel eten. Maar… ik zou graag wel de lusten, maar niet de lasten willen hebben…
 • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
  Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP