HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Creëer contrast met zwart

geschreven door / dinsdag, 24 september 2019

Durf jij het aan, zwarte houten jaloezieën voor je ramen? Wil je stijlvol, stoer en knus combineren, dan is dit echt iets voor jou. Met jaloezieën regel je de juiste lichtinval, zorg je voor privacy en isolatie. En in het zwart geven ze nog meer schwung aan je woning.

Creëer contrast met zwart

Vrienden kochten onlangs een jaloersmakend mooi huis in een bosrijke omgeving. Door de grote raampartijen in het pand kijk je zo het ‘groen’ in. Een steeds veranderend uitzicht, afhankelijk van weer en jaargetijde; een continu aanwezig schilderij. En nou juist dat tableau wilden ze benadrukken met raamdecoratie. En dat is gelukt met hun keuze voor zwarte jaloezieën!

Dat klinkt best gewaagd toch, zwarte raamdecoratie? En toch is het effect prachtig wanneer je op zoek bent naar contrast in je interieur. Mijn vrienden kozen voor zwarte bamboe jaloezieën van dib, mooi afgewerkt met een zwarte ladderband van een centimeter breed. Het zorgt ervoor dat je aandacht nog meer naar de ramen en de daarachter liggende natuur wordt getrokken. Op die manier integreren zij de omgeving met hun interieur. Bovendien geeft het zwart gelijk warmte af aan de ruimte en staat het ook nog eens erg chique. Zij combineerden het met lichte muren voor een spannend en sprankelend effect.
 
Je hoeft niet bang te zijn dat je huis op deze manier te donker wordt. Want wanneer er voldoende natuurlijke lichtinval is, kun je met jaloezieën heel goed licht reguleren en zorgen voor een knusse sfeer. Natuurlijk moet de ruimte niet te klein zijn, want dan komt het zwart wel erg op je af. En ja, je moet een beetje lef hebben. Ik heb in ieder geval ervaren dat deze zwarte raamdecoratie zowel stoer als gezellig oogt en het beste van deze woning, namelijk de locatie, optimaal benadrukt. 

 • Pin It

Stoere en gedurfde raambekleding?

Kies voor zwarte jaloezieën
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Hotel chique raambekleding
  Een hotel chique interieur is hartstikke hip. Stel op jouw vloer liggen mooie antraciete PVC-tegels en je hebt de wanden in een donkerblauwe tint geverfd. Dan is je huis in de hotel chique sfeer bijna klaar. Het enige dat nog ontbreekt is raambekleding.
 • Glas in lood of geweldige gordijnen? Pak uit met Art Deco!
  Denk je aan Art Deco, dan denk je aan grote glas in loodramen met sierlijke kleuren. Ook zonder deze kenmerkende raamdecoratie kun je je interieur al de perfecte dosis Art Deco geven.
 • Een zonnige blik naar buiten
  Zomer en winter een zonnig gevoel? Ga voor geel voor de ramen! Niets brengt zo’n vrolijk, enerverend gevoel in huis als geel. En het kan weer, want geel is uitgeroepen tot Pantone kleur van het jaar, dus je vindt hem in overvloed.

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP