STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Creëer contrast met zwart

geschreven door / dinsdag, 24 september 2019

Durf jij het aan, zwarte houten jaloezieën voor je ramen? Wil je stijlvol, stoer en knus combineren, dan is dit echt iets voor jou. Met jaloezieën regel je de juiste lichtinval, zorg je voor privacy en isolatie. En in het zwart geven ze nog meer schwung aan je woning.

Creëer contrast met zwart

Vrienden kochten onlangs een jaloersmakend mooi huis in een bosrijke omgeving. Door de grote raampartijen in het pand kijk je zo het ‘groen’ in. Een steeds veranderend uitzicht, afhankelijk van weer en jaargetijde; een continu aanwezig schilderij. En nou juist dat tableau wilden ze benadrukken met raamdecoratie. En dat is gelukt met hun keuze voor zwarte jaloezieën!

Dat klinkt best gewaagd toch, zwarte raamdecoratie? En toch is het effect prachtig wanneer je op zoek bent naar contrast in je interieur. Mijn vrienden kozen voor zwarte bamboe jaloezieën van dib, mooi afgewerkt met een zwarte ladderband van een centimeter breed. Het zorgt ervoor dat je aandacht nog meer naar de ramen en de daarachter liggende natuur wordt getrokken. Op die manier integreren zij de omgeving met hun interieur. Bovendien geeft het zwart gelijk warmte af aan de ruimte en staat het ook nog eens erg chique. Zij combineerden het met lichte muren voor een spannend en sprankelend effect.
 
Je hoeft niet bang te zijn dat je huis op deze manier te donker wordt. Want wanneer er voldoende natuurlijke lichtinval is, kun je met jaloezieën heel goed licht reguleren en zorgen voor een knusse sfeer. Natuurlijk moet de ruimte niet te klein zijn, want dan komt het zwart wel erg op je af. En ja, je moet een beetje lef hebben. Ik heb in ieder geval ervaren dat deze zwarte raamdecoratie zowel stoer als gezellig oogt en het beste van deze woning, namelijk de locatie, optimaal benadrukt. 

 • Pin It
Sigma Decokay Design shutters Unilux Interfloor Pure & Original Decokay Design Verf Decokay Design vloeren Wijzonol A House of Happiness Decokay Design Raamdecoratie Eijffinger COREtec Desso Sikkens BN Wallcoverings Decokay Design Gordijnen Arte Holland Haag JAB Luxaflex dib Toppoint AS-Creation

Stoere en gedurfde raambekleding?

Kies voor zwarte jaloezieën
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.
 • Wat zijn jouw ‘extra’ wensen voor het raam?
  Raambekleding is het visitekaartje van jouw woonstijl van buitenaf, en eenmaal binnen is niets zo bepalend voor de eenheid van jouw interieur. Het is daarom zeker geen gek idee om eens te kijken naar nieuwe trends voor het raam. Tien tegen één dat je nieuwe mogelijkheden ziet.

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP