HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Kunst in verf en behang

gepost door / donderdag, 26 maart 2015
Kunst in verf en behang

Dit keer is de waaier geinspireerd op de kleuren van de schilderijen van Vincent van Gogh. De kleuren die hij gebruikt heeft in zijn tijd in de Provence. Bij het zien van de kleurenwaaier met de mooie heldere kleuren kun je gemakkelijk wegdromen en je wanen op een terrasje op een schaduwrijk marktpleintje in St. Remy de Provence. Als je een selectie deze kleuren aanbrengt op de muren van een zonnige kamer, krijg je een heel speciaal effect.

Kortgeleden heeft een grote Nederlandse behangfabrikant, BN International, een behangcollectie op de markt gebracht die ook geheel gebaseerd is op de schilderijen van Vincent van Gogh.

Prachtig vinylbehang met een mooie structuur in werkelijk schitterende dessins: Stoere bloesemtakken op een achtergrond van zachte pastelkleuren, grote wandvullende posters die net een echt schilderij lijken van bijvoorbeeld de beroemde zonnebloemen, irissen maar dan kamerbreed te behangen en een valse uni met de print en de kleur van een korenveld dat zo op een schilderij zou passen.

Als je dit behang plakt en dan gebruikt in combinatie met de verfkleuren van Sikkens kun je een geweldig zonnig, maar ook heel speciaal sfeertje creeren.

Deze blog is gepost door, Marleen, Decokay Brona Apeldoon

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP