STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Met één druk op de knop geregeld

geschreven door / zaterdag, 7 september 2019

Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

Met één druk op de knop geregeld

Wat een hitte! Ik ben de hele dag op pad geweest voor mijn werk en wil me nu installeren achter mijn computer in de werkkamer. Dat is een prettig ingericht kantoor op de bovenste verdieping van mijn woning. Helaas ben ik vergeten de gordijnen te sluiten deze ochtend en de zon heeft al die uren op de ramen gebrand. Het resultaat: een te warme ruimte.

Elk jaar gedurende de zomermaanden neem ik me voor hier iets aan te doen. Maar dan komt het er weer niet van. En nu is de maat vol. Er moet toch een raamdecoratie zijn die ik op afstand kan bedienen? Liefst programmeerbaar, zodat ik als ik onderweg ben niet hoef na te denken over wanneer de zon schijnt en wanneer de gordijnen open of dicht moeten zijn.

Bij Decokay helpen ze me uit de brand. De vriendelijke verkoper wijst me op het PowerView systeem van de Duette® Shades en Plissé® Shades van Luxaflex. Met dit systeem kun je draadloos via een losse afstandsbediening of via een app op je smartphone of tablet je raamdecoratie bedienen. En programmeren! Ook tijdens vakanties is dit ideaal. Want door het op afstand te kunnen bedienen lijkt het net of je thuis bent en schrik je inbrekers af. 

Met de programmeerfunctie heb ik mijn nieuwe Duettes® nu zo ingesteld dat de gordijnen om 07:30 uur automatisch openen en om 12:00 uur, wanneer de zon erop staat, gaan ze weer dicht. Zo gemakkelijk kan het zijn. 

 • Pin It
Desso Wijzonol Decokay Design Verf Holland Haag Sigma Decokay Design vloeren Unilux Luxaflex Interfloor JAB Decokay Design shutters dib COREtec Eijffinger Pure & Original AS-Creation BN Wallcoverings Decokay Design Raamdecoratie Sikkens Toppoint Decokay Design Gordijnen A House of Happiness

Je raamdecoratie bedienen?

Dat kan met je smartphone.
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Licht in huis doseren met Duette Shades
  Met Duette Shades van Luxaflex regel je lichtinval en bespaar je zelfs wat energie. Dat komt door de vernuftige honingraatstructuur. En zijn ze helemaal gesloten, dan zie je de koordjes niet, dat zorgt voor een strakke uitstraling. Oja, ze zijn ook nog eens te bedienen via je smartphone of tablet!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay online

Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt.

Met op dit moment 45 filialen door heel Nederland kunnen we je de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


JOUW DECOKAY
TOP