STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Pastelkleuren 2.0

geschreven door

Pastelkleuren, die kennen we nu wel? Nou echt niet! De Trendy Pastels van Wijzonol combineren zacht en sterk, met kleuren die je huis moderner en gezelliger maken dan ooit. Kies nieuwe kleuren zoals groen en blauw en combineer deze met de zachte, romantische kleuren die je van pastels gewend bent. Cosy, harmonieus en modern.

Pastelkleuren 2.0

Met het zachter worden van de temperatuur, vind ik het fijn om ook wat zachtere kleuren om me heen te verzamelen. Zo koop ik zachtroze sneakers, een tas in fijne pasteltinten én haal ik allerlei kleurrijke accessoires in huis. Het is alsof de zomer mijn huis is toegetreden. Het liefste zou ik deze kleuren een permanente plek in ons huis geven, zodat ik er het hele jaar van kan genieten. Hoe ik deze kleuren dan kan combineren met de rest van mijn interieur, die je toch best modern kan noemen, vind ik nog een uitdaging. Ik besloot de proef op de som te nemen: voor mijn werkkamer ging ik de inspiratie die de zachte kleuren me geven, én de rustige kleuren om lekker in te werken, met elkaar combineren.

Op een warme middag wandelde ik de Decokay binnen voor een goed advies. Zoals altijd hoefde ik niet lang zoeken: zodra ik de kleuren van de Trendy Pastels-verf zag, was ik enthousiast. Deze mix van moderne pastelkleuren bood niet alleen de vertrouwde lichte, romantische kleuren, zoals lila en geel, maar ook nieuwe, robuustere kleuren zoals groen, blauw en een grijsbruine tint. Het zijn kleuren waarmee ik eindeloos kan combineren, en waarmee ik een uitgesproken statement maak: stoer en zacht tegelijk. Net zoals ik zelf ben.

Ik kies voor de diepblauwe kleur met speelse, frisse accenten van lila en groen. Perfect voor mijn werkkamer: krachtig en modern zoals de rest van mijn interieur, met de zachte kleuren die mij het hele jaar door het gevoel van de zomer geven. 
 

 • Pin It
A House of Happiness Sikkens Decokay Design Gordijnen Eijffinger Pure & Original Holland Haag Decokay Design Raamdecoratie Decokay Design Verf AS-Creation Wijzonol Toppoint Decokay Design vloeren Desso Luxaflex Interfloor COREtec Sigma dib BN Wallcoverings JAB

Houd jij van gezelligheid? Kies dan eens voor pastel...

in de Wijzonol Trendcorner bij Decokay

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.
 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP