STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Een vloer om van te houden

geschreven door

Een vloer vormt de basis waarop je de rest van je interieur tot leven brengt. Behalve dat het fijn is dat een vloer perfect bij je interieur past, is het ook belangrijk dat je er weinig omkijken naar hebt. De Decokay Design PVC-vloeren bieden daarvoor de juiste combinatie.

Een vloer om van te houden

Ik houd ervan om wooninspiratie op te doen en kan uren slenteren op de woonboulevard. En soms hoef ik niet eens zo ver te zoeken voor een goed idee; soms ligt de perfecte inspiratie gewoon voor mijn voeten. Of liever gezegd: onder mijn voeten.
Onlangs kregen we nieuwe buren: een stel van onze leeftijd dat ons de vrijdagavond na hun verhuizing uitnodigde voor een housewarming. Altijd spannend, kennismaken met je nieuwe buren, maar gelukkig was het een hartelijke kennismaking. En ik moet zeggen dat ik van ons gesprek nog maar weinig kan herinneren. Niet omdat ik niet geïnteresseerd was in wie er de komende jaren naast ons zou wonen; ik kon mijn ogen niet van de vloer afhouden. 
De houten vloer van onze ‘oude’ buren was verdwenen. En in plaats dat er nu een nieuwe houten vloer lag, was de houtkleur nergens meer te bekennen. Het was een beton vloer geworden, met tegels in vier verschillende tinten die helemaal paste in hun moderne interieur. Ik was meteen verkocht. 
“Wat een mooie vloer” was het eerste wat ik zei, waarop de buurvrouw antwoordde: “Dat is PVC. Gekocht bij Decokay. Ze hebben een hele nieuwe collectie met allerlei trendy motieven en moderne kleuren. Dit vonden we het beste bij ons passen. Ze hebben ‘m zelfs voor ons gelegd.”
Na een gezellige avond, waarbij ik ook nog een ‘echt’ gesprek had met mijn nieuwe buren, wist ik wat me te doen stond. Onder het mom van ‘het is weer eens tijd om wooninspiratie op te doen’ gingen mijn man en ik de volgende dag naar de woonboulevard. Je kunt wel raden naar welke winkel ik als eerste wilde… 

 • Pin It
Toppoint Luxaflex A House of Happiness Sikkens Interfloor BN Wallcoverings Decokay Design Verf AS-Creation Eijffinger Desso Decokay Design vloeren Pure & Original Wijzonol Sigma Decokay Design Gordijnen JAB Holland Haag Decokay Design Raamdecoratie COREtec

Een vloer die lijkt op beton?

Maar dan wel met het gemak van pvc...

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP