STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


We maken nu tijd voor ‘Operatie Garage’ 

geschreven door

We zijn al jaren aan het verbouwen en de garage naast ons huis was op de lange baan geschoven. Maar deze zomer staat ‘Operatie Garage’ op het programma. En het eindresultaat mag er zijn!

We maken nu tijd voor ‘Operatie Garage’ 

Die metalen garagedeur met afgebladderde verf is mij een doorn in het oog. Maarja, de sectionaaldeur functioneerde nog en had van de vorige bewoners een keer een lik verf gekregen… helaas niet het juiste product. Gevolg: de verf raakt op heel veel plekken los en bladdert aan alle kanten. Omdat er zoveel aan ons nieuwe huis moest gebeuren - inmiddels is het drie jaar geleden dat we de sleutel kregen - stond de garage onderaan op ons prioriteitenlijstje. Maar nu is het de de hoogste tijd voor ‘operatie garage’. 

Als we het doen, doen we het goed is mijn motto. Die metalen deur wordt vervangen door openslaande, houten deuren. En het houten raamkozijn aan de achterkant van de garage krijgt een fikse renovatiebeurt. De deuren heb ik op maat laten maken en zijn meteen brandwerend. Ze zijn gegrond in ral 7016 - deze antracietkleur gebruik ik voor al mijn houtwerk aan de buitenkant van het huis - en zijn geleverd en gelukkig ook gemonteerd.
 
Het kozijn van mijn garage heeft op een aantal plekken houtrot. Dat moet ik eerst goed aanpakken. Daar zijn gelukkig professionele producten voor en omdat ik mij keurig aan het stappenplan houd, ziet het resultaat er knap uit. Nu nog een goede verf erop, want dan weet ik zeker dat het hout beter beschermd is in de toekomst. Ik zit er toch ook niet op te wachten om dit volgende jaar weer te moeten doen...

Zowel mijn kozijn als mijn openslaande, houten garagedeuren wil ik optimaal beschermen. Daarom kies ik voor verf van Sigma: S2U Gloss en de S2U Primer. De combinatie van die twee producten geeft het beste resultaat zo laat ik mij vertellen. Ik gebruik trouwens niet zomaar hoogglans. Deze verf is veel slijtvaster door de harde toplaag en daardoor minder gevoelig voor de aanhechting van vuil. En door de hoge glansgraad weerkaatst de zon en brandt de verf minder snel kapot.

Ik ben ontzettend blij met de uitkomst van mijn keuzes: de prachtige garagedeuren geven mijn huis meer cachet!

 • Pin It
BN Wallcoverings AS-Creation A House of Happiness Desso Decokay Design Raamdecoratie Toppoint Wijzonol Decokay Design Verf Eijffinger dib Luxaflex JAB Sigma Pure & Original Sikkens Holland Haag COREtec Decokay Design Gordijnen Interfloor Decokay Design vloeren

Professionele verf voor buiten nodig?

Laat je goed adviseren bij Decokay

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Klaar voor een beetje glans op je gevel?
  Als je denkt dat je zomaar elke verf kunt gebruiken voor je buitenkozijnen, dan heb je het mis. Niet alleen de kleur, ook de verf zelf geeft je huis net dat beetje extra. Ga voor glans voor de mooiste kozijnen!
 • Zwarte kozijnen, de trend van nu! 
  Chique, elegant en helemaal 2020? Zwarte buitenkozijnen zijn dé eyecatchers voor je huis. Of je nu een rijtjeshuis hebt, een grachtenpand of een monumentale boerderij, met zwarte kozijnen maak je jouw buitenboel helemaal van nu! 
 • De mooiste kleurencombi’s voor je kozijnen
  Donkergroen, donkerblauw of grijs misschien? Ga je voor één kleur voor al je buitenkozijnen of kies je voor een combinatie van kleuren? Ontdek welke kleurcombinaties het beste passen bij jouw buitenboel.

DECOKAY BLOGS

 • Het voorjaar, dat voel je gewoon kriebelen
  Zodra die eerste zonnestralen de koude aarde opwarmen, springt ons hart open; de zon schijnt, naar buiten! En dan 'moet' er ook ineens veel… Buitenschilderwerk, het is een last voor ons, maar echt een lust voor het hout. 
 • Tuinhuis verven: geen alledaagse klus
  Na mijn kozijnen, deuren en tuinbankje, ga ik toch ook maar aan de slag met mijn tuinhuis. Dat is weer even andere koek. Gelukkig word ik bij Decokay altijd goed verder geholpen, want welke verf is geschikt voor een tuinhuisje. Voor mijn tuinhuis kreeg ik het advies Schakelverf, daar ga ik dus mee aan de slag …  
 • Stroop je mouwen op: we gaan buiten schilderen
  Ik verheug mij altijd enorm op de zomer. Heerlijk veel buiten. Maar dan word je toch ook geconfronteerd met hier en daar wat achterstallig schilderwerk. En zie ik daar een kozijn dat begint te bladderen? Ai...hoe kan ik dat nu weer het beste aanpakken. Er zijn zoveel producten, ik heb werkelijk geen idee wat ik moet nemen.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP