STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Een huis waarin geleefd wordt!

geschreven door

Slijtplekken op je deuren door vette vingers? Binnenkozijnen die vergeeld zijn? Dat is allemaal verleden tijd met de Sikkens Rubbol BL Rezisto binnenlakken. Deze geurarme lakken op waterbasis breng je eenvoudig aan op al je binnenhoutwerk. Ook geschikt voor (voorbehandeld) kunststof en metaal. Welke kleur past het beste in jouw interieur?

Een huis waarin geleefd wordt!

Een huis is om in te leven, zei mijn moeder altijd. En ik ben het grondig met haar eens. Ik geniet met volle teugen van de verhalen en humor van mijn pubers en die van hun vrienden die de deur regelmatig platlopen. En omdat diezelfde deur het al zwaar te verduren heeft gehad van al dat leven in de brouwerij, werd het tijd om ‘m een een nieuwe lik verf te geven.

Begonnen als een kleine vlek naast de deurklink, zag ik de slijtplek zich de laatste tijd in rap tempo uitbreiden. Omdat we onlangs ook al een nieuw behang hadden uitgezocht, besloot ik op zoek te gaan naar een bijpassende kleur lak voor niet alleen de deur, maar ook voor de binnenkozijnen. Bij de Decokay wisten ze precies welke lak ik nodig had die niet alleen het schilderwerk zou laten ‘shinen’, maar ook optimaal zou beschermen tegen puberhanden, hondenpoten en smijtpartijen (het blijven pubers hè).

De Sikkens Rubbol BL Rezisto binnenlakken beschermen optimaal tegen huidvet en zijn enorm krasbestendig. De lakken zijn op waterbasis en vergelen nauwelijks. Het vooruitzicht dat deze lak daarnaast ook nog geurarm is, zorgde ervoor dat ik niet kon wachten om aan de slag te gaan. We gingen voor de zijdeglanslak Satin, in een zachte crèmekleur. En namen ook de bijbehorende primer mee voor een nóg beter resultaat. Daar zouden we dus lang plezier van hebben.

Nu, een paar weken later, is mijn woonkamer weer helemaal fris qua schilderwerk en behang, en genieten we nóg meer van de reuring van ons pubergezin: een thuis waarin geleefd wordt!

 • Pin It
Sikkens Decokay Design Verf Toppoint AS-Creation Holland Haag Sigma COREtec Luxaflex BN Wallcoverings JAB Decokay Design Raamdecoratie A House of Happiness Eijffinger Decokay Design Gordijnen Wijzonol Decokay Design vloeren Interfloor Pure & Original Desso dib

Welke verf heb je nodig voor vergeelde kozijnen?

Voor alle vragen over binnen schilderen kun je terecht bij Decokay!

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.
 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP