STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Stroop je mouwen op: we gaan buiten schilderen

geschreven door

Ik verheug mij altijd enorm op de zomer. Heerlijk veel buiten. Maar dan word je toch ook geconfronteerd met hier en daar wat achterstallig schilderwerk. En zie ik daar een kozijn dat begint te bladderen? Ai...hoe kan ik dat nu weer het beste aanpakken. Er zijn zoveel producten, ik heb werkelijk geen idee wat ik moet nemen.

Stroop je mouwen op: we gaan buiten schilderen

De tuin staat in bloei, het zonnetje schijnt en elke avond eten we buiten. Het is weer genieten die zomer. Maar toch zit je niet helemaal rustig onder je parasol of op je terras als je ziet dat er nog het nodige geschilderd moet worden buiten. En dan heb ik het niet alleen over je tuinhuis, schutting of tuinhek… Ook aan je huis zelf zitten genoeg onderdelen die om het nodige onderhoud vragen. Handen uit de mouwen dus!

Natuurlijk heeft het hout buiten meer te verduren dan binnen. Rabatdelen, kunststof boeidelen, betimmering, maar ook voordeur of garagedeur, vragen om de juiste beschermingsproducten. Maar heel eerlijk, als consument zie je toch door de bomen het bos niet meer? Hoe kan ik nu weten welk product het geschiktst is voor mijn houten gevel? En bovendien bestand is tegen regen, hagel, sneeuw, vorst èn tegen zon en hitte?   

Op een houten tuinhuis gaat een andere beits of verf dan op kunststof boeidelen. Dat vraagt dus om tussenkomst van een expert. Hoewel je zelf online veel informatie kunt vinden, bewijst Decokay een meerwaarde door persoonlijk advies. Neem een foto mee, vertel over de staat van onderhoud, de plek in of rond het huis. Hoeveel heeft het te schilderen oppervlakte te lijden? Ligt het op het zuiden bijvoorbeeld? Doorvragen, meedenken, professionele producten en know-how van de adviseurs maken dat je kunt rekenen op een gedegen advies en het juiste product voor jouw schilderproject.

Want weet jij bijvoorbeeld wanneer je schakelverf gebruikt? Of weet je niet wat het is? (Daar ga ik in mijn volgende blog eens dieper op in.) En moet je altijd een primer aanbrengen? En wat kun je beter gebruiken op een schutting? Beits of verf? Het zijn zo van die vragen die je graag beantwoord krijgt. Maar natuurlijk wel van iemand die er werkelijk verstand van heeft! 
 

 • Pin It
Interfloor Luxaflex Decokay Design Gordijnen Pure & Original Decokay Design vloeren A House of Happiness Toppoint JAB Decokay Design Verf BN Wallcoverings Sigma Eijffinger Sikkens COREtec Holland Haag Decokay Design Raamdecoratie Desso Wijzonol dib AS-Creation

Welke verf gebruik je buiten?

Decokay heeft het antwoord!

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Klaar voor een beetje glans op je gevel?
  Als je denkt dat je zomaar elke verf kunt gebruiken voor je buitenkozijnen, dan heb je het mis. Niet alleen de kleur, ook de verf zelf geeft je huis net dat beetje extra. Ga voor glans voor de mooiste kozijnen!
 • Zwarte kozijnen, de trend van nu! 
  Chique, elegant en helemaal 2020? Zwarte buitenkozijnen zijn dé eyecatchers voor je huis. Of je nu een rijtjeshuis hebt, een grachtenpand of een monumentale boerderij, met zwarte kozijnen maak je jouw buitenboel helemaal van nu! 
 • De mooiste kleurencombi’s voor je kozijnen
  Donkergroen, donkerblauw of grijs misschien? Ga je voor één kleur voor al je buitenkozijnen of kies je voor een combinatie van kleuren? Ontdek welke kleurcombinaties het beste passen bij jouw buitenboel.

DECOKAY BLOGS

 • Het voorjaar, dat voel je gewoon kriebelen
  Zodra die eerste zonnestralen de koude aarde opwarmen, springt ons hart open; de zon schijnt, naar buiten! En dan 'moet' er ook ineens veel… Buitenschilderwerk, het is een last voor ons, maar echt een lust voor het hout. 
 • We maken nu tijd voor ‘Operatie Garage’ 
  We zijn al jaren aan het verbouwen en de garage naast ons huis was op de lange baan geschoven. Maar deze zomer staat ‘Operatie Garage’ op het programma. En het eindresultaat mag er zijn!
 • Tuinhuis verven: geen alledaagse klus
  Na mijn kozijnen, deuren en tuinbankje, ga ik toch ook maar aan de slag met mijn tuinhuis. Dat is weer even andere koek. Gelukkig word ik bij Decokay altijd goed verder geholpen, want welke verf is geschikt voor een tuinhuisje. Voor mijn tuinhuis kreeg ik het advies Schakelverf, daar ga ik dus mee aan de slag …  

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP