STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Verfje, verfje op de wand…

geschreven door / donderdag, 11 juli 2019

Een muur verven doe je zo. Maar welke kleur gaat het worden? Er is ontzettend veel keuze en wat matcht nou wel en niet bij je interieur? Bovendien ziet zo’n geschilderde wand er bij daglicht weer anders uit dan bij kunstlicht. De Flexa kleurtester biedt uitkomst in deze kleuren jungle.

Verfje, verfje op de wand…

Ik wil een andere kleur verf op de slaapkamermuren bij mijn kinderen. Zo gepiept zul je denken. Niet als je iedereen inspraak wilt geven. Nu is de vraag of dat verstandig is, maar die laten we hier gemakshalve buiten beschouwing. 
Kleine jongens worden groot, en de felgroene kleur bij mijn ene zoon en de felblauwe kleur bij mijn andere zoon op de kamer, zijn we inmiddels allemaal zat. Goud wil de jongste, zwart wil de oudste. Ik denk meer aan okergeel en een vergrijsd blauw, beide in matte verf voor een rustgevend effect. Dat past mooi bij de vloer en gordijnen die neutraal getint zijn. En zeg nou zelf, in kinder- en tienerkamers is het al druk en gekleurd genoeg. Toch wil ik dat zij het ook mooi vinden, het gaat immers om hun domeinen. Op naar de winkel om verfstalen te halen dus.

Maar voor die wand met kleurstalen begint het ons te duizelen. Gelukkig bieden de verf testers van de prachtige Pure collectie uitkomst. Dit zijn mini rollers om muurverf, die in deze collectie bestaat uit klassieke kleuren met moderne tonen, thuis te proberen. We nemen vier kleurtesters mee: Mild Honey voor mijn jongste versus Full Mustard voor mij en Full Marble voor de oudste versus Suave Indigo. Thuis schilderen we op elke muur twee vlakken en bekijken het resultaat bij dag- en kunstlicht. Wauw, dit is handig! Het blijkt dat ‘Mild Honey’ geweldig staat. Mijn oudste gaat overstag voor ‘Suave Indigo’. ‘Full Marble’ is toch te donker. Keuzes gemaakt, nu nog schilderen.

 • Pin It

Heb jij je kleur al gevonden?

of kom je kleur verkennen bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay online

Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt.

Met op dit moment 44 filialen door heel Nederland kunnen we je de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


JOUW DECOKAY
TOP