STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Kies voor kleur met duettes en plissés

geschreven door / zaterdag, 1 augustus 2020

Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  

Kies voor kleur met duettes en plissés

Soms ben je toe aan een nieuwe start met verandering van interieur. Nieuwe energie in huis brengt nieuwe energie in je hoofd. Zo omschreef een vriendin van me het laatst. Zij nodigde me uit haar gerestylde interieur te komen bekijken. Ik bewonderde haar nieuwe behang, andere bank en vooral haar raamdecoratie.

Zowel in de open keuken als de living had zij gekozen voor Duette Shades. Maar dan niet in een neutrale tint. In de woonkamer hingen prachtige okergele en voor het grote keukenraam waren de shades eveneens okergeel, maar dan voorzien van een klein werkje. Het stond speels en straalde enorm veel warmte en levendigheid uit.

Vol verwachting liep ik mee naar de eerste verdieping en ook daar was ze met lef aan de slag gegaan. Op de overloop zag ik Plissé Shades in lichtblauw met een frivole bloemenopdruk. Het gaf een frisse, zomerse look. In de slaapkamers had ze per vertrek voor een andere diepe kleur verf op de muren gekozen en hier de shades op afgestemd. Gedurfd, en wat een groots effect. De ene kamer was blauw geschilderd met Duette Shades in donkerblauw; een mooi contrast. De andere had grasgroene muren met shades in een donkerdere tint groen. Met de profielen van de shades in dezelfde kleur als de stof oogde het verrassend rustig.

Door deze wervelende kleurenmix ben ik er achter gekomen hoe divers de dessins en tinten van Duette Shades en Plissé Shades van Luxaflex zijn. En dat het loont om eens uit je veilige kleurkeuzes te stappen!

 • Pin It
Sikkens Unilux Holland Haag Sigma Decokay Design Gordijnen Luxaflex Decokay Design Raamdecoratie COREtec JAB A House of Happiness Decokay Design Verf BN Wallcoverings Decokay Design vloeren Decokay Design shutters Interfloor Desso AS-Creation Wijzonol dib Pure & Original Toppoint Eijffinger

Vakkundige hulp bij de kleur keuze nodig

Laat je inspireren en adviseren door Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 
 • Duettes bij dag en bij nacht
  Slaapkamers moeten donker zijn bij de meeste mensen, maar overdag wil je licht zien. En privacy hebben. Hoe zijn deze twee te combineren? Met het dag & nacht systeem van Decokay Duettes! 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP