HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Kies voor kleur met duettes en plissés

gepost door / zaterdag, 8 juni 2019
Kies voor kleur met duettes en plissés

Soms ben je toe aan een nieuwe start met verandering van interieur. Nieuwe energie in huis brengt nieuwe energie in je hoofd. Zo omschreef een vriendin van me het laatst. Zij nodigde me uit haar gerestylde interieur te komen bekijken. Ik bewonderde haar nieuwe behang, andere bank en vooral haar raamdecoratie.

Zowel in de open keuken als de living had zij gekozen voor Duette Shades. Maar dan niet in een neutrale tint. In de woonkamer hingen prachtige okergele en voor het grote keukenraam waren de shades eveneens okergeel, maar dan voorzien van een klein werkje. Het stond speels en straalde enorm veel warmte en levendigheid uit.

Vol verwachting liep ik mee naar de eerste verdieping en ook daar was ze met lef aan de slag gegaan. Op de overloop zag ik Plissé Shades in lichtblauw met een frivole bloemenopdruk. Het gaf een frisse, zomerse look. In de slaapkamers had ze per vertrek voor een andere diepe kleur verf op de muren gekozen en hier de shades op afgestemd. Gedurfd, en wat een groots effect. De ene kamer was blauw geschilderd met Duette Shades in donkerblauw; een mooi contrast. De andere had grasgroene muren met shades in een donkerdere tint groen. Met de profielen van de shades in dezelfde kleur als de stof oogde het verrassend rustig.

Door deze wervelende kleurenmix ben ik er achter gekomen hoe divers de dessins en tinten van Duette Shades en Plissé Shades van Luxaflex zijn. En dat het loont om eens uit je veilige kleurkeuzes te stappen!

Deze blog is gepost door, Ivanka Eggly

Tekstschrijver en interieurliefhebber
  www.sterkverhaal.nu
 • Pin It


Vakkundige hulp bij de kleur keuze nodig

Laat je inspireren en adviseren door Decokay

GORDIJNEN INFORMATIE, ADVIES & TIPS

GORDIJNEN BLOGS

 • 8 June 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
  NAAR DE BLOG +
 • 5 June 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Een tipje van de sluier: JAB
  Op zoek naar zachte, lichte gordijnen die een luxe en serene sfeer geven? Wil je toveren met zonlicht? Denk dan eens aan voiles in een prachtig subtiele kleur.
  NAAR DE BLOG +
 • 23 May 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Gordijnen, de kers op de taart
  Gordijnen kiezen… hoor ik je al zuchten? Het is inderdaad geen makkelijke opgave. Welke stof en materialen passen bij je type woning en woonstijl? Eigenlijk moet je gewoon verliefd worden op gordijnen, je kijkt er immers elke dag naar.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende GORDIJNEN leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP