HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


​Een tipje van de sluier: JAB

gepost door / woensdag, 5 juni 2019
​Een tipje van de sluier: JAB

Eindelijk is een kleine woondroom van mij uitgekomen; ik heb een serre. Al jaren bestond het plan om een uitbouw aan huis te maken, maar het kwam er steeds niet van. Tot nu dus. Een heerlijk lichte ruimte die grenst aan de tuin, waar we binnen kunnen relaxen en toch dat gevoel van buiten zijn behouden. Ideaal voor frisse dagen en avonden.
 
Met de komst van de langverwachte serre, moest ik op zoek naar geschikte raamdecoratie. Al snel kwam ik uit op voiles, ofwel vitrages. Want dat zijn mooie soepel vallende gordijnen van lichte, zachte stof. Voile betekent sluier en dat geeft ook direct aan wat het doet, namelijk het subtiel filteren van licht. Het zou zonde zijn de lichtinval die de serre creëert  helemaal te niet te doen met gordijnen. Maar zo nu en dan het zonlicht een beetje kunnen dimmen is wel fijn. Met (semi-)transparante gordijnen is dat goed mogelijk.
 
Ik vond een prachtige voile van JAB in een bijna serene kleur; grijs-wit. De stof heeft een mooie glans, is licht en zacht, maar tegelijkertijd van sterke, degelijke kwaliteit. Door het subtiele materiaal en kleurgebruik gaat de aandacht nog steeds uit naar de tuin en het mooie licht dat binnenvalt. De gordijnen gaan als het ware op in het geheel. Mocht ik de voiles in de toekomst toch nog willen combineren met overgordijnen -een combinatie die vaak voorkomt- dan kan dat prima. Op die manier houd je licht echt buiten. Vooralsnog houd ik het bij de voortreffelijke voiles!  

Deze blog is gepost door, Ivanka Eggly

Tekstschrijver en interieurliefhebber
  www.sterkverhaal.nu
 • Pin It


Jouw gordijnen meten we gratis op

dat vinden we bij Decokay heel gewoon

GORDIJNEN INFORMATIE, ADVIES & TIPS

GORDIJNEN BLOGS

 • 5 June 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Een tipje van de sluier: JAB
  Op zoek naar zachte, lichte gordijnen die een luxe en serene sfeer geven? Wil je toveren met zonlicht? Denk dan eens aan voiles in een prachtig subtiele kleur.
  NAAR DE BLOG +
 • 23 May 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Gordijnen, de kers op de taart
  Gordijnen kiezen… hoor ik je al zuchten? Het is inderdaad geen makkelijke opgave. Welke stof en materialen passen bij je type woning en woonstijl? Eigenlijk moet je gewoon verliefd worden op gordijnen, je kijkt er immers elke dag naar.
  NAAR DE BLOG +
 • 8 June 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende GORDIJNEN leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP