HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!

gepost door / dinsdag, 7 mei 2019
​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!

Opstaan terwijl het licht door de ramen valt, wakker worden met het gefluit van de vogels en na het werk nog even genieten van de zon. Dat kan maar één ding betekenen: het is voorjaar! Niet alleen ik lijk uit een winterslaap te ontwaken, ook buiten komt alles weer tot leven. Binnen mum van tijd keert de kleur groen terug in mijn tuin en weet ik dat er een klus op me ligt te wachten: het buitenwerk is toe aan een nieuwe lik verf!
 
Ik houd van schilderen en trek deze taak dan ook graag naar me toe. De bijna meditatieve handeling om mijn buitendeuren en kozijnen zo mooi mogelijk in de verf te krijgen, heeft een rustgevend effect op me. Omdat ik dit natuurlijk niet elk jaar wil doen, gingen we op zoek naar een duurzame oplossing zodat we maximaal van mijn schilderwerk kunnen genieten.
 
De kleur? Donkergroen. Maar welke verf gingen we kiezen? Bij Decokay vonden we de duurzame buitenlakken van Wijzonol. Niet alleen zijn deze helemaal ingespeeld op het weerbarstige Nederlandse klimaat, met hun LBH SDT Ultra Hoogglanslak ziet de buitenboel er de komende tien à twaalf jaar weer stralend uit. Dat we bij aanschaf van twee liter ook nog eens een Nationale Tuinbon van € 7,50 cadeau kregen, was de kers op de taart.
 
En zo stond ik onlangs mijn buitendeur te schilderen, om een paar uur later voldaan en ontspannen met een kop koffie te genieten van niet alleen mijn schilderwerk, maar ook van de rijk gevulde plantenbakken die ik uitkoos met mijn Nationale Tuinbonnen. Dat is nog eens genieten van het voorjaar!

Deze blog is gepost door, Iris Bouwman

copywriter & schrijftrainer
  www.schrijftrainingenhaarlemmermeer.nl
 • Pin It


VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 23 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Schilderen in het voorjaar? Wat ouderwets!
  Voor het schilderen van de kozijnen kun je zelf aan de slag. Dat is niet het minste klusje, daarom heb ik mij eerst goed ingelezen op decopedia.nl Dit is een soort Wikipedia, maar dan op doe-het-zelf-gebied. En zo kwam ik erachter dat ‘vierseizoenen-onderhoud’ op een verfpot betekent dat je het hele jaar door kunt schilderen!
  NAAR DE BLOG +
 • 7 May 2019 door Iris Bouwman, in Product
  ​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!
  Is jouw buitenboel toe aan een nieuwe lik verf? Laat je buitendeuren en kozijnen stralen met de LBH buitenlakken van Wijzonol. Je krijgt er nu een Nationale Tuinbon van € 7,50 per 2 liter bij cadeau. Dat is nog eens genieten van het voorjaar!
  NAAR DE BLOG +
 • 2 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Kunnen we die lelijke kunststofkozijnen verven?
  Witte kunststof kozijnen en rabatdelen. Lelijker kan bijna niet. De hele voorgevel eruit halen is te kostbaar… Maar kunnen we die kunststof kozijnen niet gewoon verven?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP