HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!

gepost door / dinsdag, 7 mei 2019
​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!

Opstaan terwijl het licht door de ramen valt, wakker worden met het gefluit van de vogels en na het werk nog even genieten van de zon. Dat kan maar één ding betekenen: het is voorjaar! Niet alleen ik lijk uit een winterslaap te ontwaken, ook buiten komt alles weer tot leven. Binnen mum van tijd keert de kleur groen terug in mijn tuin en weet ik dat er een klus op me ligt te wachten: het buitenwerk is toe aan een nieuwe lik verf!
 
Ik houd van schilderen en trek deze taak dan ook graag naar me toe. De bijna meditatieve handeling om mijn buitendeuren en kozijnen zo mooi mogelijk in de verf te krijgen, heeft een rustgevend effect op me. Omdat ik dit natuurlijk niet elk jaar wil doen, gingen we op zoek naar een duurzame oplossing zodat we maximaal van mijn schilderwerk kunnen genieten.
 
De kleur? Donkergroen. Maar welke verf gingen we kiezen? Bij Decokay vonden we de duurzame buitenlakken van Wijzonol. Niet alleen zijn deze helemaal ingespeeld op het weerbarstige Nederlandse klimaat, met hun LBH SDT Ultra Hoogglanslak ziet de buitenboel er de komende tien à twaalf jaar weer stralend uit. Dat we bij aanschaf van twee liter ook nog eens een Nationale Tuinbon van € 7,50 cadeau kregen, was de kers op de taart.
 
En zo stond ik onlangs mijn buitendeur te schilderen, om een paar uur later voldaan en ontspannen met een kop koffie te genieten van niet alleen mijn schilderwerk, maar ook van de rijk gevulde plantenbakken die ik uitkoos met mijn Nationale Tuinbonnen. Dat is nog eens genieten van het voorjaar!

Deze blog is gepost door, Iris Bouwman

copywriter & schrijftrainer
  www.schrijftrainingenhaarlemmermeer.nl
  • Pin It

BUITENVERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

BUITENVERF BLOGS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende BUITENVERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP