STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!

geschreven door

Is jouw buitenboel toe aan een nieuwe lik verf? Laat je buitendeuren en kozijnen stralen met de LBH buitenlakken van Wijzonol. Je krijgt er nu een Nationale Tuinbon van € 7,50 per 2 liter bij cadeau. Dat is nog eens genieten van het voorjaar!

​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!

Opstaan terwijl het licht door de ramen valt, wakker worden met het gefluit van de vogels en na het werk nog even genieten van de zon. Dat kan maar één ding betekenen: het is voorjaar! Niet alleen ik lijk uit een winterslaap te ontwaken, ook buiten komt alles weer tot leven. Binnen mum van tijd keert de kleur groen terug in mijn tuin en weet ik dat er een klus op me ligt te wachten: het buitenwerk is toe aan een nieuwe lik verf!
 
Ik houd van schilderen en trek deze taak dan ook graag naar me toe. De bijna meditatieve handeling om mijn buitendeuren en kozijnen zo mooi mogelijk in de verf te krijgen, heeft een rustgevend effect op me. Omdat ik dit natuurlijk niet elk jaar wil doen, gingen we op zoek naar een duurzame oplossing zodat we maximaal van mijn schilderwerk kunnen genieten.
 
De kleur? Donkergroen. Maar welke verf gingen we kiezen? Bij Decokay vonden we de duurzame buitenlakken van Wijzonol. Niet alleen zijn deze helemaal ingespeeld op het weerbarstige Nederlandse klimaat, met hun LBH SDT Ultra Hoogglanslak ziet de buitenboel er de komende tien à twaalf jaar weer stralend uit. Dat we bij aanschaf van twee liter ook nog eens een Nationale Tuinbon van € 7,50 cadeau kregen, was de kers op de taart.
 
En zo stond ik onlangs mijn buitendeur te schilderen, om een paar uur later voldaan en ontspannen met een kop koffie te genieten van niet alleen mijn schilderwerk, maar ook van de rijk gevulde plantenbakken die ik uitkoos met mijn Nationale Tuinbonnen. Dat is nog eens genieten van het voorjaar!

 • Pin It
dib Sikkens Interfloor Decokay Design Gordijnen Toppoint A House of Happiness AS-Creation Holland Haag Decokay Design Verf Wijzonol Decokay Design vloeren Eijffinger Luxaflex Decokay Design Raamdecoratie Sigma Desso Pure & Original JAB BN Wallcoverings COREtec

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Klaar voor een beetje glans op je gevel?
  Als je denkt dat je zomaar elke verf kunt gebruiken voor je buitenkozijnen, dan heb je het mis. Niet alleen de kleur, ook de verf zelf geeft je huis net dat beetje extra. Ga voor glans voor de mooiste kozijnen!
 • Zwarte kozijnen, de trend van nu! 
  Chique, elegant en helemaal 2020? Zwarte buitenkozijnen zijn dé eyecatchers voor je huis. Of je nu een rijtjeshuis hebt, een grachtenpand of een monumentale boerderij, met zwarte kozijnen maak je jouw buitenboel helemaal van nu! 
 • De mooiste kleurencombi’s voor je kozijnen
  Donkergroen, donkerblauw of grijs misschien? Ga je voor één kleur voor al je buitenkozijnen of kies je voor een combinatie van kleuren? Ontdek welke kleurcombinaties het beste passen bij jouw buitenboel.

DECOKAY BLOGS

 • Het voorjaar, dat voel je gewoon kriebelen
  Zodra die eerste zonnestralen de koude aarde opwarmen, springt ons hart open; de zon schijnt, naar buiten! En dan 'moet' er ook ineens veel… Buitenschilderwerk, het is een last voor ons, maar echt een lust voor het hout. 
 • We maken nu tijd voor ‘Operatie Garage’ 
  We zijn al jaren aan het verbouwen en de garage naast ons huis was op de lange baan geschoven. Maar deze zomer staat ‘Operatie Garage’ op het programma. En het eindresultaat mag er zijn!
 • Tuinhuis verven: geen alledaagse klus
  Na mijn kozijnen, deuren en tuinbankje, ga ik toch ook maar aan de slag met mijn tuinhuis. Dat is weer even andere koek. Gelukkig word ik bij Decokay altijd goed verder geholpen, want welke verf is geschikt voor een tuinhuisje. Voor mijn tuinhuis kreeg ik het advies Schakelverf, daar ga ik dus mee aan de slag …  

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP