HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Raambekleding als functionele sfeermaker in huis

gepost door / maandag, 13 mei 2019
Raambekleding als functionele sfeermaker in huis

De mogelijkheden om de zon buiten te houden zijn eindeloos. Je kunt kiezen voor buitenzonwering met bijvoorbeeld een mooie luifel, of een screen. Functioneel, maar het voegt niet echt iets toe aan je interieur. Ben je op zoek naar een oplossing die én de zon buiten houdt, én sfeer maakt in jouw huis, dan is er veel raambekleding die hiervoor een oplossing biedt.
 
De meeste raamdecoratie kan in elk geval het daglicht temperen en regelen. Hierdoor komt er minder zonlicht naar binnen. Dat wil trouwens niet zeggen dat het ook een warmtewerende functie heeft. Daarnaast biedt het privacy en heeft het een isolerende werking. Je kunt het handmatig bedienen of met een elektromotor. En kan er niet in de kozijnen geboord worden, kan de binnenzonwering worden bevestigd met een magneetsysteem. Dit is dé oplossing bij kunststof kozijnen.
 
Echte zonwering moet dus aan de buitenkant gebeuren. De naam binnenzonwering dekt eigenlijk de lading niet omdat je alleen de felheid van het binnenkomende licht kunt regelen. Daarom praat ik liever over raambekleding of raamdecoratie. En die is er in allerlei varianten, zoals shutters, jaloezieën, rol- en vouwgordijnen, multishades, duettes en plissés. Bij Decokay vind je een uitgebreid assortiment in de huismerkcollectie én van veel andere merken. En niet onbelangrijk, de mensen van Decokay nemen de tijd om samen met jou te kijken wat de mooiste en meest praktische oplossing is.
 
Wist je dat Decokay naast zonwering een uitgebreide collectie van het gunstig geprijsde eigen merk Decokay Design heeft in verf en vloeren (laminaat, PVC, tapijt en vinyl)? De service van Decokay stopt niet na jouw aankoop. De winkel staat bekend om haar perfecte meetservice en montageservice. Heel handig dat de vakman dat nog even voor je doet, bij een nauwkeurige klus zoals raambekleding opmeten en bevestigen of het leggen van een vloer.

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden

Blogger en tekstschrijver
 • Pin It


ZONWERING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

ZONWERING BLOGS

 • 13 May 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie zonwering creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
  NAAR DE BLOG +
 • 30 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Licht in huis doseren met Duette Shades
  Met Duette Shades van Luxaflex regel je lichtinval en bespaar je zelfs wat energie. Dat komt door de vernuftige honingraatstructuur. En zijn ze helemaal gesloten, dan zie je de koordjes niet, dat zorgt voor een strakke uitstraling. Oja, ze zijn ook nog eens te bedienen via je smartphone of tablet!
  NAAR DE BLOG +
 • 18 April 2019 door Ivanka Eggly, in Advies
  Spelen met licht
  Wonen aan de kust, veel mensen dromen ervan. Het ontspannen strandleven spreekt aan, brengt rust en geeft energie. Door te kiezen voor jaloezieën van hout of bamboe voor je ramen, kun je die sfeer in huis nabootsen. Je gebruikt namelijk natuurlijke materialen die het mogelijk maken te spelen met licht.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende ZONWERING leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP