HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


​Magazine STYLING boordevol inspiratie

gepost door / maandag, 29 april 2019
​Magazine STYLING boordevol inspiratie

Wat zijn de actuele woon- en interieurtrends? Welke hypes hebben de jaarwisseling overleefd en welke niet? In het nieuwe STYLING Magazine 2019 van Decokay nemen ze ons mee in de ‘must haves’ op styling-gebied.
 
Wat leggen we op de vloer? Nog steeds is de visgraat razend populair. Een visgraatmotief of Hongaarse punt is van alle tijden. Vroeger in kastelen en landhuizen, maar vandaag de dag een vloer waarmee je de show steelt: chique en warm! Nieuw bij Decokay is nu ook de laminaatvariant in visgraat. Die is ook nog eens fijn voor de portemonnee.
 
Het type bekleding voor het raam is niet aan veel trends onderhevig. Je kiest raambekleding uit die bij jouw woonstijl past en die bovendien functioneel is. Of het nu gaat om gordijnen, jaloezieën, rol- of vouwgordijnen, plissés of duettes. De ontwikkeling die we hierin zien, zit ‘m vooral in dessins, bediening, materiaal en kleur. Zo zijn er jaloezieën met een kleurverloop, bijvoorbeeld van groen naar wit. Prachtig. En ook zijn kamerhoge metallicachtige stoffen heel trendy.
 
Als we kijken naar de muren, dan hebben we het over behang en verf. Elk jaar wordt het kleurenpalet weer anders. Eén ding is duidelijk: er mag wel meer pit op de muur. Wat fellere en minder voor de hand liggende kleuren zoals flamingo roze en grasgroen. Wil je het wat rustiger houden dan mag je richting beige-goud gaan denken, of de kleur van het jaar 2019: Flexa’s Spiced Honey. Toch liever behang op de muur om een statement in je kamer te maken? Botanische prints, eigenlijk alles om de natuur in huis te brengen, blijven ook komend jaar de boventoon voeren. Net als behang dat de uitstraling heeft van ruwe materialen zoals een bakstenen muur, koperplaten, of een leerprint.
 
Natuurlijk valt er nog veel meer te lezen in dat heerlijke magazine. STYLING zit namelijk boordevol inspiratie om je huis tot leven te brengen. Ga er maar eens lekker voor zitten, dat heb ik ook gedaan! 
 

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It


DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

 • 23 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Schilderen in het voorjaar? Wat ouderwets!
  Voor het schilderen van de kozijnen kun je zelf aan de slag. Dat is niet het minste klusje, daarom heb ik mij eerst goed ingelezen op decopedia.nl Dit is een soort Wikipedia, maar dan op doe-het-zelf-gebied. En zo kwam ik erachter dat ‘vierseizoenen-onderhoud’ op een verfpot betekent dat je het hele jaar door kunt schilderen!
  NAAR DE BLOG +
 • 23 May 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Gordijnen, de kers op de taart
  Gordijnen kiezen… hoor ik je al zuchten? Het is inderdaad geen makkelijke opgave. Welke stof en materialen passen bij je type woning en woonstijl? Eigenlijk moet je gewoon verliefd worden op gordijnen, je kijkt er immers elke dag naar.
  NAAR DE BLOG +
 • 13 May 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie zonwering creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP