HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een hor als wapen tegen malaria

gepost door / woensdag, 24 april 2019
Een hor als wapen tegen malaria

Wat is het toch genieten in dit seizoen, zeker als je dicht bij het water woont. Er wordt volop geleefd en voortgeplant. Kikkers die om het hardst kwaken om elkaar te imponeren, moeder en vader eend die met hun kroost door de sloot zwemmen en… muggen. Duizenden muggen, die voortkomen uit de muggenlarven die bij het water worden gelegd. Daar geniet niemand van, zeker niet als ze je woon- of slaapkamer binnen vliegen.  
 
Wat kun jij doen?
Met een goede hor houd je de muggen buiten. Je voorkomt vervelende jeukbultjes en slapeloze nachten door het gezoem bij je oor van de vrouwtjes mug die op zoek is naar een lekker straaltje vers bloed. En hoewel een mug bij ons slechts irritant is, is het elders in de wereld nog een gevaarlijk beestje. Met de steek van een mug kan malaria worden overgedragen wanneer de mug de malariaparasiet bij zich draagt. Daarom doneert Decokay bij elke verkochte Unilux hor een bedrag van € 5,- aan de Nederlandse Malaria Stichting.
 
Ver-van-mijn-bed-show
Malaria vormt in veel landen nog steeds een bedreiging voor de gezondheid. Decokay staat niet alleen stil bij de wereldwijde bestrijding van malaria, maar komt dus daadwerkelijk in actie! Ook al komt deze infectieziekte gelukkig niet in Nederland voor, toch wil Decokay een steentje bijdragen aan een malaria-vrije wereld. Deze actie loopt van 24 april tot en met 5 mei in het kader van Wereld Malaria Dag op 25 april.

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden

Blogger en tekstschrijver
 • Pin It

HORREN INFORMATIE, ADVIES & TIPS

HORREN BLOGS

 • 24 April 2019 door Willeke van Uden, in Advies
  Een hor als wapen tegen malaria
  Muggen... we hebben er allemaal last van. Maar waar wij alleen maar last hebben van wat jeuk of gezoem is elders in de wereld de steek van een mug levensgevaarlijk. Wat kunnen wij doen aan de bestrijding van malaria? Sta stil bij Wereld Malaria Dag op 25 april.
  NAAR DE BLOG +
 • 9 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Geplette muggen op de muur zijn verleden tijd!
  Heerlijk die hogere temperaturen: ramen en deuren open! Maar dat betekent ook dat de insecten van buiten de weg gemakkelijk naar binnen vinden. Er is maar één remedie: horren voor alle ramen, zodat we alles wat zoemt en steekt buiten de deur kunnen houden.
  NAAR DE BLOG +
 • 9 June 2019 door Heleen van der Willigen, in Trends
  Grachtengroen maakt plaats voor Antraciet
  Als het weer tijd is om buiten aan de slag te gaan met deuren en kozijnen, dan kun je ook overwegen om een andere kleur verf te gebruiken. Maar wat past bij jouw huis, wat zijn de trends, en wat kun je beter niet doen als het gaat om kleuren buiten?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende HORREN leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP