STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Een hor als wapen tegen malaria

geschreven door

Muggen... we hebben er allemaal last van. Maar waar wij alleen maar last hebben van wat jeuk of gezoem is elders in de wereld de steek van een mug levensgevaarlijk. Wat kunnen wij doen aan de bestrijding van malaria? Sta stil bij Wereld Malaria Dag op 25 april.

Een hor als wapen tegen malaria

Wat is het toch genieten in dit seizoen, zeker als je dicht bij het water woont. Er wordt volop geleefd en voortgeplant. Kikkers die om het hardst kwaken om elkaar te imponeren, moeder en vader eend die met hun kroost door de sloot zwemmen en… muggen. Duizenden muggen, die voortkomen uit de muggenlarven die bij het water worden gelegd. Daar geniet niemand van, zeker niet als ze je woon- of slaapkamer binnen vliegen.  
 
Wat kun jij doen?
Met een goede hor houd je de muggen buiten. Je voorkomt vervelende jeukbultjes en slapeloze nachten door het gezoem bij je oor van de vrouwtjes mug die op zoek is naar een lekker straaltje vers bloed. En hoewel een mug bij ons slechts irritant is, is het elders in de wereld nog een gevaarlijk beestje. Met de steek van een mug kan malaria worden overgedragen wanneer de mug de malariaparasiet bij zich draagt. Daarom doneert Decokay bij elke verkochte Unilux hor een bedrag van € 5,- aan de Nederlandse Malaria Stichting.
 
Ver-van-mijn-bed-show
Malaria vormt in veel landen nog steeds een bedreiging voor de gezondheid. Decokay staat niet alleen stil bij de wereldwijde bestrijding van malaria, maar komt dus daadwerkelijk in actie! Ook al komt deze infectieziekte gelukkig niet in Nederland voor, toch wil Decokay een steentje bijdragen aan een malaria-vrije wereld. Deze actie loopt van 24 april tot en met 5 mei in het kader van Wereld Malaria Dag op 25 april.

  • Pin It
Decokay Design vloeren Luxaflex Sigma Sikkens JAB dib COREtec Toppoint Interfloor BN Wallcoverings Wijzonol Desso A House of Happiness AS-Creation Eijffinger Holland Haag Decokay Design Raamdecoratie Pure & Original Decokay Design Verf Decokay Design Gordijnen

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
    Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…
  • Laat me slapen!
    Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
  • Geplette muggen op de muur zijn verleden tijd!
    Heerlijk die hogere temperaturen: ramen en deuren open! Maar dat betekent ook dat de insecten van buiten de weg gemakkelijk naar binnen vinden. Er is maar één remedie: horren voor alle ramen, zodat we alles wat zoemt en steekt buiten de deur kunnen houden.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP