HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Licht in huis doseren met Duette Shades

gepost door / dinsdag, 30 april 2019
Licht in huis doseren met Duette Shades

Ik kan erg genieten van de lentezon die al ’s ochtends door mijn ramen gluurt. Weg donkere wintermaanden, welkom lichte zomertijd! Maar, hoe fijn die zonnestralen ook zijn, soms wil je ze kunnen temperen. Wanneer ze rechtstreeks op m’n laptopscherm schijnen bijvoorbeeld. Of tijdens het ontbijt, als die zon te verblindend voor mijn ogen is.
 
Waarschijnlijk was ik nooit op het idee van Duette Shades van Luxaflex gekomen, als ze me bij Decokay, waar ik vorige week even naar binnen liep, niet hadden gewezen op dit praktische en mooie product. Toen ik vertelde dat ik raambekleding zocht die er strak uitziet en het licht kan regelen op zo’n manier dat het niet hinderlijk is maar toch ook niet alles verduistert, kwamen we uit op duette gordijnen.
 
Naast het feit dat het strak oogt, vind ik het top-down-bottom-up systeem hartstikke handig. Zo kan ik licht voor een deel binnen laten, en voor het deel dat op m’n scherm schijnt, buitensluiten. Mooie bijkomstigheid is de speciale honingraatstructuur van de Duette Shades, laat ik me vertellen. Die structuur zorgt voor een licht isolerende functie… Hoe dat werkt? De stilstaande lucht in de cel fungeert als een soort isolatiedeken. Slim hoor!
 
En als je niet wilt boren in je kunststof kozijnen, dan kun je kiezen voor het montagesysteem TruFit waarbij je de profielen gewoon op het venster kleeft. Houd je van snufjes en ga je het liefste echt voor makkelijk? Kies dan voor op afstand bedienbare Duettes, middels het zogenaamde Luxaflex PowerView Motorisation systeem. Ik ben verkocht.

Deze blog is gepost door, Ivanka Eggly

Tekstschrijver en interieurliefhebber
  https://www.ivankaegglyproducties.nl/
 • Pin It

ZONWERING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

ZONWERING BLOGS

 • 13 May 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie zonwering creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
  NAAR DE BLOG +
 • 30 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Licht in huis doseren met Duette Shades
  Met Duette Shades van Luxaflex regel je lichtinval en bespaar je zelfs wat energie. Dat komt door de vernuftige honingraatstructuur. En zijn ze helemaal gesloten, dan zie je de koordjes niet, dat zorgt voor een strakke uitstraling. Oja, ze zijn ook nog eens te bedienen via je smartphone of tablet!
  NAAR DE BLOG +
 • 18 April 2019 door Ivanka Eggly, in Advies
  Spelen met licht
  Wonen aan de kust, veel mensen dromen ervan. Het ontspannen strandleven spreekt aan, brengt rust en geeft energie. Door te kiezen voor jaloezieën van hout of bamboe voor je ramen, kun je die sfeer in huis nabootsen. Je gebruikt namelijk natuurlijke materialen die het mogelijk maken te spelen met licht.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende ZONWERING leveranciers.

Decokay online

Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt.

Met op dit moment 48 filialen door heel Nederland kunnen we je de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


JOUW DECOKAY

STEL EEN VRAAG

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP