STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Licht in huis doseren met Duette® Shades

geschreven door

Met Duette® Shades van Luxaflex® regel je lichtinval en bespaar je zelfs wat energie. Dat komt door de vernuftige honingraatstructuur. En zijn ze helemaal gesloten, dan zie je de koordjes niet, dat zorgt voor een strakke uitstraling. Oh ja, ze zijn ook nog eens te bedienen via je smartphone of tablet!

Licht in huis doseren met Duette® Shades

Ik kan erg genieten van de lentezon die al ’s ochtends door mijn ramen gluurt. Weg donkere wintermaanden, welkom lichte zomertijd! Maar, hoe fijn die zonnestralen ook zijn, soms wil je ze kunnen temperen. Wanneer ze rechtstreeks op m’n laptopscherm schijnen bijvoorbeeld. Of tijdens het ontbijt, als die zon te verblindend voor mijn ogen is.
 
Waarschijnlijk was ik nooit op het idee van Duette® Shades van Luxaflex® gekomen, als ze me bij Decokay, waar ik vorige week even naar binnen liep, niet hadden gewezen op dit praktische en mooie product. Toen ik vertelde dat ik raambekleding zocht die er strak uitziet en het licht kan regelen op zo’n manier dat het niet hinderlijk is maar toch ook niet alles verduistert, kwamen we uit op Duette® gordijnen.
 
Naast het feit dat het strak oogt, vind ik het top-down-bottom-up systeem hartstikke handig. Zo kan ik licht voor een deel binnen laten, en voor het deel dat op m’n scherm schijnt, buitensluiten. Mooie bijkomstigheid is de speciale honingraatstructuur van de Duette® Shades, laat ik me vertellen. Die structuur zorgt voor een licht isolerende functie… Hoe dat werkt? De stilstaande lucht in de cel fungeert als een soort isolatiedeken. Slim hoor!
 
En als je niet wilt boren in je kunststof kozijnen, dan kun je kiezen voor het montagesysteem TruFit™ waarbij je de profielen gewoon op het venster kleeft. Houd je van snufjes en ga je het liefste echt voor makkelijk? Kies dan voor op afstand bedienbare duettes, middels het zogenaamde Luxaflex® PowerView® Motorisation systeem. Ik ben verkocht.

 • Pin It
Decokay Design Gordijnen JAB Wijzonol BN Wallcoverings A House of Happiness Pure & Original Decokay Design Raamdecoratie Decokay Design vloeren Holland Haag Decokay Design Verf AS-Creation COREtec Eijffinger Toppoint Sigma dib Desso Sikkens Interfloor Luxaflex

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay online

Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt.

Met op dit moment 44 filialen door heel Nederland kunnen we je de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


JOUW DECOKAY
TOP