HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN






















Behang voor globetrotters

gepost door / vrijdag, 26 april 2019
Behang voor globetrotters

Kun jij uren slenteren door een bruisende stad die je verrast met zijn architectuur, gezellige straatjes en restaurants? Zelf zou ik het liefste de sfeer van een stad mee terug naar huis nemen. En gelukkig kan dat nu: met de nieuwe behangcollectie Metropolitan Stories by Livingwalls van A.S. Création breng je de ambiance van de stad rechtstreeks je huis in.
 
De prints en motieven variëren van klassiek en modern, passend bij de flair van de Europese steden die in deze collectie de hoofdrol vertolken: Amsterdam, Milaan, Londen, Parijs, Kopenhagen en Berlijn. Of je nu houdt van de robuuste hout- of steenstructuren, kleurrijke bloemen of verfijnde motieven en barokke prints die horen bij de historie van een stad; deze collectie biedt het allemaal.
 
Het non-woven behang is een behangsoort naar mijn hart. Plaksel breng je direct aan op de muur in plaats van op het behang. Zit de baan niet helemaal recht? Dat is eenvoudig op te lossen door het op de muur te verschuiven totdat het helemaal naar wens zit. Dat het behang gemakkelijk afneembaar is met water en een zachte doek, is een groot pluspunt.
 
Ik kies voor een decoratief behang, geïnspireerd op de klassieke filmsterren van mijn favoriete Europese stad en ideaal voor mijn werkkamer. Het patroon is een zogenaamde ‘vrije match’ waarbij elke baan een patroon op zich vormt en ik gemakkelijk de hele rol door kan plakken. Het zorgt voor een speels effect waardoor ik me direct in de buurt van de Eifeltoren waan, en ik de koffie van mijn favoriete koffietentje op de Champs-Elysées bijna kan ruiken. From Paris, with love…

Deze blog is gepost door, Iris Bouwman

copywriter & schrijftrainer
  www.schrijftrainingenhaarlemmermeer.nl
 • Pin It

BEHANG INFORMATIE, ADVIES & TIPS

BEHANG BLOGS

 • 29 April 2019 door Iris Bouwman, in Product
  Behang om je thuis bij te voelen
  Zoek je kleurrijk fotobehang waarmee je je muren transformeert in ware blikvangers? In de collectie Colorful Floral & Retro van Behangexpresse is elk behang een kunstwerk op zich. Of het nu gaat om een levensgroot schilderij van prachtige bloemen of een eigentijds retro-motief dat ruimtelijkheid biedt in elk interieur. Welk behang kies jij?
  NAAR DE BLOG +
 • 26 April 2019 door Iris Bouwman, in Product
  Behang voor globetrotters
  Een vleugje Parijs in je keuken, de passie van Milaan in je slaapkamer? Of de sfeer van bruisend Berlijn in je woonkamer. Het kan met de behangcollectie Metropolitan Stories by Livingwalls van A.S. Création die je meeneemt langs zes Europese steden en zo de wereld naar je toe brengt.
  NAAR DE BLOG +
 • 2 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Op reis met Rivièra Maison
  Geeft reizen jou inspiratie? In de nieuwe behangcollectie van Rivièra Maison voor BN Walls zie je verrassende elementen die voortkomen uit sferen en materialen uit verschillende werelddelen.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende BEHANG leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP