HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Liefde voor linnen, ook op de vloer

gepost door / dinsdag, 23 april 2019
Liefde voor linnen, ook op de vloer

Nu het weer zomer wordt, heb ik mijn kledingkast alvast gecheckt op sunproof items. En weet je wat, ik kom steevast uit op linnen bloesjes, jurken en broeken. Waarom? Omdat linnen lekker luchtig draagt, het werkt ventilerend en is verkoelend voor je huid. Niet zo gek als je weet dat linnen afkomstig is van vezels van de vlasplant. En plantaardige materialen staan bekend om hun verkoelende eigenschappen en vermogen tot absorberen van vocht. Linnen heeft ook nog eens een unieke, natuurlijke textuur die met geen enkele stof te vergelijken is. Daarnaast is linnen een sterke stof die niet snel slijt. Kortom, ik ben fan van linnen.

Zo mijmerend voor mijn kledingkast bedacht ik dat linnen, met al die fraaie eigenschappen, natuurlijk ook heel goed past in mijn interieur. Dat is bovendien een duurzame keuze, want linnen gaat langer mee dan bijvoorbeeld katoen. Het productieproces van linnen is eveneens milieubewuster dan van katoen, omdat er bij het ontwikkelen van de producten minder water wordt gebruikt. Mooi mee genomen toch?

Ik ging op onderzoek uit en stuitte op de nieuwe collectie vloerbedekking van Tarkett: Parade Linon. Door het gebruik van econyl garen is deze linnenlook vloerbedekking duurzaam, maar heeft die de tijdloze uitstraling en structuur van linnen. Mooi is het frisse vleugje pastel dat zorgt voor een moderne sfeer. Een tapijt met een levendig karakter in maar liefst achttien kleuren! 

Maak je graag duurzame interieurkeuzes en houd je van een natuurlijke uitstraling? Dan kan ik je deze collectie zeker aanraden.

Deze blog is gepost door, Ivanka Eggly

Tekstschrijver en interieurliefhebber
  www.sterkverhaal.nu
 • Pin It

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 23 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Liefde voor linnen, ook op de vloer
  Pas linnen toe in je interieur en profiteer van de vele voordelen van deze stof. Want behalve een natuurlijke uitstraling met karakter, biedt linnen je een slijtvast product dat milieuvriendelijk genoemd kan worden. En nu is er dus ook een duurzame linnenlook-vloer!
  NAAR DE BLOG +
 • 19 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Tapijt is comfortabel, zacht en luxe
  In de vorige eeuw (wat klinkt dat lang geleden) hadden de meeste huizen gewoon tapijt op de vloeren liggen. Langzaamaan werd tapijt steeds vaker vervangen door laminaat, parket, hout en tegenwoordig ook pvc. Toch wint tapijt weer terrein, omdat de eigenschappen van modern tapijt te vergelijken zijn met ander vloerbedekkingen.
  NAAR DE BLOG +
 • 14 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Hoogpolig tussen je tenen…
  Koude voeten, ik ontkom er niet aan in deze koude maanden. Toch kan tapijt een oplossing zijn, omdat het warmte isolerend is. En dat betekent niet alleen warme voetjes, maar ook een lagere energierekening. Maar er zijn nog meer voordelen…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VLOERBEDEKKING leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP