STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Buiten schilderen? Gebruik het juiste product!

geschreven door

Was ik vier jaar geleden maar niet zo eigenwijs… dan hoefde ik nu niet wéér de kozijnen en deuren buiten te schilderen. Dat gaat me niet nog een keer gebeuren. Ik gebruik nu de allerbeste verf voor deze klus!

Buiten schilderen? Gebruik het juiste product!

Eens in de vijf à tien jaar moet je eraan geloven: buiten schilderen. De deuren en kozijnen aan de buitenkant van je huis zijn onderhevig aan de Hollandse weersinvloeden. Vind je het schilderen nou niet zo leuk? Gebruik dan een goede verf, lak of beits. Het is echt geen fabel: alle waar naar z’n geld. En zo is het dus ook – of zal ik liever zeggen juist? - met klusproducten.
 
Omdat ik de vorige keer toch wat eigenwijs was, moet ik nu, na vier jaar, opnieuw mijn buitenschilderwerk doen. Maar dit keer pak ik het anders aan. Mijn achtergevel ligt namelijk op het zuidwesten, en dat betekent dat zodra de zon door de wolken piept, die brandt op mijn houtwerk. Dat vraagt om grof geschut… en dus om advies van een specialist.
 
Als ik bij Decokay mijn probleem neerleg, beamen ze inderdaad dat een betere buitenverf het behoud is van je houtwerk. En ook dat heb ik gemerkt, want ik zag hier en daar ook wat zachte delen in de kozijnen… houtrot dus. Ik heb een extreem weerbestendige verf nodig die maximaal onderhoudsvrij is. En het liefste zo lang mogelijk! Buiten zijn is leuk, maar liever met een boekje op een bedje in de zon, dan met een kwast in m’n hand.
 
Dit keer pak ik het daarom anders aan en ik kies voor de Rubbol XD High Gloss van Sikkens. Deze verf voldoet eigenlijk aan al mijn wensen. Heeft zelfs UV-bescherming en is heel gemakkelijk om mee te werken. En last but not least is deze verf ook in de kleur te krijgen die ik wil: ral 7016. Een mooie antraciet kleur die ik op al mijn hout buiten heb. Dat vormt een mooi, modern geheel.

 • Pin It
Wijzonol dib Decokay Design Gordijnen Decokay Design Verf Pure & Original AS-Creation Eijffinger Sikkens Luxaflex Toppoint BN Wallcoverings Holland Haag COREtec A House of Happiness Desso JAB Decokay Design vloeren Interfloor Decokay Design Raamdecoratie Sigma

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Nederland, buitenboelverfland! 
  Buiten schijnt de zon. Heerlijk! En omdat er over een aantal maanden weer regendruppels in plaats van zonnestralen op je ramen kletteren, is het nu dé tijd om je kozijnen te schilderen. Of juist niet? Wanneer is eigenlijk het perfecte moment om met de verfkwast aan de slag te gaan?
 • Klaar voor een beetje glans op je gevel?
  Als je denkt dat je zomaar elke verf kunt gebruiken voor je buitenkozijnen, dan heb je het mis. Niet alleen de kleur, ook de verf zelf geeft je huis net dat beetje extra. Ga voor glans voor de mooiste kozijnen!
 • De mooiste kleurencombi’s voor je kozijnen
  Donkergroen, donkerblauw of grijs misschien? Ga je voor één kleur voor al je buitenkozijnen of kies je voor een combinatie van kleuren? Ontdek welke kleurcombinaties het beste passen bij jouw buitenboel.

DECOKAY BLOGS

 • Het voorjaar, dat voel je gewoon kriebelen
  Zodra die eerste zonnestralen de koude aarde opwarmen, springt ons hart open; de zon schijnt, naar buiten! En dan 'moet' er ook ineens veel… Buitenschilderwerk, het is een last voor ons, maar echt een lust voor het hout. 
 • We maken nu tijd voor ‘Operatie Garage’ 
  We zijn al jaren aan het verbouwen en de garage naast ons huis was op de lange baan geschoven. Maar deze zomer staat ‘Operatie Garage’ op het programma. En het eindresultaat mag er zijn!
 • Tuinhuis verven: geen alledaagse klus
  Na mijn kozijnen, deuren en tuinbankje, ga ik toch ook maar aan de slag met mijn tuinhuis. Dat is weer even andere koek. Gelukkig word ik bij Decokay altijd goed verder geholpen, want welke verf is geschikt voor een tuinhuisje. Voor mijn tuinhuis kreeg ik het advies Schakelverf, daar ga ik dus mee aan de slag …  

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP