HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Buiten schilderen? Gebruik het juiste product!

gepost door / woensdag, 17 april 2019
Buiten schilderen? Gebruik het juiste product!

Eens in de vijf à tien jaar moet je eraan geloven: buiten schilderen. De deuren en kozijnen aan de buitenkant van je huis zijn onderhevig aan de Hollandse weersinvloeden. Vind je het schilderen nou niet zo leuk? Gebruik dan een goede verf, lak of beits. Het is echt geen fabel: alle waar naar z’n geld. En zo is het dus ook – of zal ik liever zeggen juist? - met klusproducten.
 
Omdat ik de vorige keer toch wat eigenwijs was, moet ik nu, na vier jaar, opnieuw mijn buitenschilderwerk doen. Maar dit keer pak ik het anders aan. Mijn achtergevel ligt namelijk op het zuidwesten, en dat betekent dat zodra de zon door de wolken piept, die brandt op mijn houtwerk. Dat vraagt om grof geschut… en dus om advies van een specialist.
 
Als ik bij Decokay mijn probleem neerleg, beamen ze inderdaad dat een betere buitenverf het behoud is van je houtwerk. En ook dat heb ik gemerkt, want ik zag hier en daar ook wat zachte delen in de kozijnen… houtrot dus. Ik heb een extreem weerbestendige verf nodig die maximaal onderhoudsvrij is. En het liefste zo lang mogelijk! Buiten zijn is leuk, maar liever met een boekje op een bedje in de zon, dan met een kwast in m’n hand.
 
Dit keer pak ik het daarom anders aan en ik kies voor de Rubbol XD High Gloss van Sikkens. Deze verf voldoet eigenlijk aan al mijn wensen. Heeft zelfs UV-bescherming en is heel gemakkelijk om mee te werken. En last but not least is deze verf ook in de kleur te krijgen die ik wil: ral 7016. Een mooie antraciet kleur die ik op al mijn hout buiten heb. Dat vormt een mooi, modern geheel.

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 23 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Schilderen in het voorjaar? Wat ouderwets!
  Voor het schilderen van de kozijnen kun je zelf aan de slag. Dat is niet het minste klusje, daarom heb ik mij eerst goed ingelezen op decopedia.nl Dit is een soort Wikipedia, maar dan op doe-het-zelf-gebied. En zo kwam ik erachter dat ‘vierseizoenen-onderhoud’ op een verfpot betekent dat je het hele jaar door kunt schilderen!
  NAAR DE BLOG +
 • 7 May 2019 door Iris Bouwman, in Product
  ​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!
  Is jouw buitenboel toe aan een nieuwe lik verf? Laat je buitendeuren en kozijnen stralen met de LBH buitenlakken van Wijzonol. Je krijgt er nu een Nationale Tuinbon van € 7,50 per 2 liter bij cadeau. Dat is nog eens genieten van het voorjaar!
  NAAR DE BLOG +
 • 2 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Kunnen we die lelijke kunststofkozijnen verven?
  Witte kunststof kozijnen en rabatdelen. Lelijker kan bijna niet. De hele voorgevel eruit halen is te kostbaar… Maar kunnen we die kunststof kozijnen niet gewoon verven?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP