STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?

geschreven door

Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.

Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?

In de nieuwe vinylcollectie Dynamic WoodStone van Interfloor komen kwaliteit, durf, duurzaamheid en diverse dessins mooi samen in een eigentijdse en stoere vloer. Het combineren van houten planken met het visgraatmotief of het spelen met materiaal zoals hout en steen (look) maakt deze vloer onderscheidend van andere vinyl vloeren.
 
Diverse trendy dessins
In de klassieke zeshoek ofwel hexagon worden zowel hout- als steendessin afgewisseld, met een prachtig natuurlijk honingraad motief als resultaat. Een andere variant in deze nieuwe serie is een vloer waarin houten langwerpige planken worden afgewisseld met de Hongaarse Punt (een variant op het welbekende visgraatmotief). In de derde variant worden planken van verschillende breedtes en lengten afgewisseld. De trend om materialen en of vormen te combineren, heeft Interfloor goed vertaald in deze serie. En valt de vloer bij jou in de smaak, dan kun je nog kiezen uit twee kleurvariaties waarin deze serie beschikbaar is: een koele grijstint en een warme, beige tint.
 
Wil je het gemak van een sterke, vinyl vloer? Die eenvoudig te onderhouden, duurzaam en bovendien kamerbreed te leggen is? De Dynamic WoodStone voldoet dan aan jouw eisen. Met zijn vier meter breed leg je hem in de meeste ruimtes dus zonder naad. Kan ik nog meer positiefs vertellen over deze vloer? Jazeker! Hij is isolerend, vochtbestendig, comfortabel om op te lopen en blijft jarenlang mooi in iedere ruimte.

 • Pin It
dib A House of Happiness Toppoint Eijffinger Decokay Design Raamdecoratie Interfloor Decokay Design Gordijnen Wijzonol AS-Creation Holland Haag Sikkens Sigma COREtec Luxaflex Decokay Design Verf BN Wallcoverings Pure & Original Desso JAB Decokay Design vloeren

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP