HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?

gepost door / vrijdag, 12 april 2019
Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?

In de nieuwe vinylcollectie Dynamic WoodStone van Interfloor komen kwaliteit, durf, duurzaamheid en diverse dessins mooi samen in een eigentijdse en stoere vloer. Het combineren van houten planken met het visgraatmotief of het spelen met materiaal zoals hout en steen (look) maakt deze vloer onderscheidend van andere vinyl vloeren.
 
Diverse trendy dessins
In de klassieke zeshoek ofwel hexagon worden zowel hout- als steendessin afgewisseld, met een prachtig natuurlijk honingraad motief als resultaat. Een andere variant in deze nieuwe serie is een vloer waarin houten langwerpige planken worden afgewisseld met de Hongaarse Punt (een variant op het welbekende visgraatmotief). In de derde variant worden planken van verschillende breedtes en lengten afgewisseld. De trend om materialen en of vormen te combineren, heeft Interfloor goed vertaald in deze serie. En valt de vloer bij jou in de smaak, dan kun je nog kiezen uit twee kleurvariaties waarin deze serie beschikbaar is: een koele grijstint en een warme, beige tint.
 
Wil je het gemak van een sterke, vinyl vloer? Die eenvoudig te onderhouden, duurzaam en bovendien kamerbreed te leggen is? De Dynamic WoodStone voldoet dan aan jouw eisen. Met zijn vier meter breed leg je hem in de meeste ruimtes dus zonder naad. Kan ik nog meer positiefs vertellen over deze vloer? Jazeker! Hij is isolerend, vochtbestendig, comfortabel om op te lopen en blijft jarenlang mooi in iedere ruimte.

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden

Blogger en tekstschrijver
 • Pin It

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 23 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Liefde voor linnen, ook op de vloer
  Pas linnen toe in je interieur en profiteer van de vele voordelen van deze stof. Want behalve een natuurlijke uitstraling met karakter, biedt linnen je een slijtvast product dat milieuvriendelijk genoemd kan worden. En nu is er dus ook een duurzame linnenlook-vloer!
  NAAR DE BLOG +
 • 12 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?
  Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.
  NAAR DE BLOG +
 • 19 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Tapijt is comfortabel, zacht en luxe
  In de vorige eeuw (wat klinkt dat lang geleden) hadden de meeste huizen gewoon tapijt op de vloeren liggen. Langzaamaan werd tapijt steeds vaker vervangen door laminaat, parket, hout en tegenwoordig ook pvc. Toch wint tapijt weer terrein, omdat de eigenschappen van modern tapijt te vergelijken zijn met ander vloerbedekkingen.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VLOERBEDEKKING leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP