HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Spelen met licht

gepost door / donderdag, 18 april 2019
Spelen met licht

Wat zou ik graag enkele dagen in de Hamptons vertoeven om me te vergapen aan de luxe strandhuizen waar New Yorkse ‘beaumonde’ de zomer doorbrengt. Hier komt de Long Island-stijl vandaan. Een elegante woonstijl waar natuurlijke, ambachtelijke materialen en lichte kleuren centraal staan. Zo’n strandsfeer in huis geeft een vakantiegevoel; ruimte, veel licht dat mooi gefilterd wordt, witte tinten in combinatie met oestergrijs en turquoise, houten vloeren en grof gebreide plaids. Dan kun je de zilte zeegeur bijna ruiken!
 
Heb je net als ik helaas geen huis dat uitkijkt op de bruisende zee? Dan kun je toch het kustleven wel een beetje in je interieur toveren, figuurlijk dan. Om een dergelijke lichte, rustgevende uitstraling in huis te krijgen, begin je bij de basis. Die wordt onder meer gevormd door raamdecoratie. Houten jaloezieën zijn bij een strandgevoel onmisbaar.
 
Ik ontdekte de trendy collectie van DIB Zonwering, die bestaat uit kwalitatief goede en duurzame jaloezieën van bijvoorbeeld bamboe of lindenhout. Ze zijn verkrijgbaar in vele (beits)kleuren zodat het perfect is af te stemmen op je interieur. Mijn favoriet is bamboe omdat het dunner is dan hout, waardoor het een verfijnde en stijlvolle look geeft. En als ik die dan combineer met de smallere ladderband van 1 centimeter breed, dan is mijn strandgevoel compleet.
 
Het mooie van houten jaloezieën vind ik trouwens niet alleen dat ze warmte, zon en eventuele inkijk tegen gaan, maar dat ze ook de mogelijkheid geven om te spelen met het licht. En dat geeft nou juist zo’n fijne en luchtige ambiance aan je woning. Wil je de Long Island sfeer in jouw huis? Laat je dan inspireren door de ruime keuze in de DIB Zonwering collectie.

Deze blog is gepost door, Ivanka Eggly

Tekstschrijver en interieurliefhebber
  www.sterkverhaal.nu
 • Pin It

ZONWERING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

ZONWERING BLOGS

 • 18 April 2019 door Ivanka Eggly, in Advies
  Spelen met licht
  Wonen aan de kust, veel mensen dromen ervan. Het ontspannen strandleven spreekt aan, brengt rust en geeft energie. Door te kiezen voor jaloezieën van hout of bamboe voor je ramen, kun je die sfeer in huis nabootsen. Je gebruikt namelijk natuurlijke materialen die het mogelijk maken te spelen met licht.
  NAAR DE BLOG +
 • 7 September 2016 door , in Tips
  Waarom een Luxaflex of horizontale jaloezie als raamdecoratie
  De meeste mensen kennen horizontale jaloezieën beter onder de naam ‘Luxaflex’. Dit is hetzelfde fenomeen als het aspirientje en de maggi; producten bekend vanwege het merk dat deze producten als eerste op de markt bracht.
  NAAR DE BLOG +
 • 13 May 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie zonwering creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende ZONWERING leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP