HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Van Gogh bij jou op de muur!

gepost door / dinsdag, 19 maart 2019
Van Gogh bij jou op de muur!

Voorjaar! Gooi de ramen open, haal de bloemen binnen. En wil je dat ze niet verwelken maar dat je er dagelijks van kunt genieten? Check dan eens de tweede Van Gogh behangcollectie van BN Wallcoverings. Hierin staat het bekende schilderij de Amandelbloesem van de beroemde Nederlandse kunstenaar Van Gogh centraal.
 
Dat Van Gogh inspiratie haalde uit de Japanse kunst is je wellicht bekend. Maar weet je dat de Amandelbloesem een cadeau was voor zijn broer Theo en zijn vrouw Jo die een zoon hadden gekregen? Van Gogh schilderde een van zijn lievelingsonderwerpen: grote bloeiende takken tegen een blauwe lucht, een symbool voor nieuw leven. En ben je niet zo van blauw, dan heb ik nog goed nieuws. Dit unieke behang is namelijk in verschillende kleurstellingen te krijgen en past dus ook zeker in jouw interieur.
 
Naast het bekende werk de Amandelbloesem kent de behangcollectie nog meer topstukken zoals de Bloeiende pruimenboomgaard (naar de Japanse kunstenaar Hiroshige die een enorme inspiratiebron voor Van Gogh was), en de Vaas met Chinese asters en tuingladiolen. Allemaal kleurrijke werken vol schitterende details die nu voor iedereen toegankelijk zijn dankzij deze nieuwe behangcollectie.
 
Oké, echte bloemen zijn heel fijn in huis. Toch geeft een wand met dit behang je waarschijnlijk meer voldoening door de langere houdbaarheid. Je hoeft ze geen water te geven en niet schuin af te snijden. Je hoeft alleen maar van ze te genieten… de komende jaren.

Deze blog is gepost door, Ivanka Eggly

Tekstschrijver en interieurliefhebber
  https://www.ivankaegglyproducties.nl/
 • Pin It

BEHANG INFORMATIE, ADVIES & TIPS

BEHANG BLOGS

 • 2 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Op reis met Rivièra Maison
  Geeft reizen jou inspiratie? In de nieuwe behangcollectie van Rivièra Maison voor BN Walls zie je verrassende elementen die voortkomen uit sferen en materialen uit verschillende werelddelen.
  NAAR DE BLOG +
 • 19 March 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Van Gogh bij jou op de muur!
  Voorjaarskriebels? Tijd voor een frisse wind in huis! Met het behang van de tweede collectie van Van Gogh haal je de frisheid en vrolijkheid van de lente in huis. Zo’n meesterwerk als de Amandelbloesem op je muur vormt een mooie blikvanger om eindeloos bij weg te dromen.
  NAAR DE BLOG +
 • 12 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Beautiful behang
  Met een nieuw behang op de muur creëer je in een handomdraai (nou ja, behangen is best een secuur klusje) een andere uitstraling in huis. Welk behang is persoonlijk. Maar onthoud dat een warme tint, natuurlijk patroon en luxe afwerking nooit gaan vervelen.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende BEHANG leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP