HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hoe matter, hoe intiemer

gepost door / vrijdag, 15 maart 2019
Hoe matter, hoe intiemer

Het is de tijd van het jaar weer om eens kritisch rond te kijken in je huis. Dat is tenminste hoe het bij mij gaat, zo tegen het voorjaar... ik krijg dan altijd een beetje last van de kluskriebels. Dit jaar komen de muren in de hal en woonkamer niet door mijn persoonlijke ‘keuring’. Deze kunnen wel een nieuw laagje gebruiken.
 
Welke verf voor de muur?
Er is een grote diversiteit in muurverf. Niet alleen in merk, kwaliteit en kleur maar ook in matheid en glans, dat noemen ze ook wel de glansgraad. De mate van glans of juist matheid is van grote invloed op de uitstraling die de muur heeft. Hoe glanzender de muur, des te meer aandacht deze trekt. Dat is niet wat ik wil voor de grote oppervlakten in de woonkamer. Ik ben juist op zoek naar een meer intieme uitstraling, een aaibaarder resultaat met een fluweelachtige finish. Daarom kies ik voor een matte muurverf.
 
Uit de muurverftest van de Consumentenbond kwam de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF met een 8.7 als beste uit de test. Mooi dat ik op dat onderzoek kan varen. Bij deze verf kan ik kiezen uit een groot aantal kleuren. En hoewel ik de kleur nog niet helemaal op mijn netvlies heb, weet ik in elk geval dat hij zijn matheid behoudt en daarmee dus ook de intieme uitstraling die ik zo mooi vind!

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden

Blogger en tekstschrijver
 • Pin It
VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 23 March 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buitenschilderwerk: vergeet de dakkapel niet!
  Een dakkapel heeft veel te verduren met de Hollandse weersinvloeden. Het kan zo dertig graden zijn, maar het kan ook zo weer een week regenen. Juist die wisselvalligheid maakt dat je dakkapel goed onderhouden moet zijn en beschermd is tegen dit weer. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je aan de slag gaat?
  NAAR DE BLOG +
 • 15 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Hoe matter, hoe intiemer
  Herken je dat ook? Zodra de dagen lengen, en we uit ons winterse cocon met dichte gordijnen en brandende kaarsjes komen, begint het bij mij te kriebelen. Tijd voor de jaarlijkse ‘klusinspectie’. Welke klus pak ik deze lente als eerste aan?
  NAAR DE BLOG +
 • 1 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Jouw muur als museumstuk
  Wil jij van je eigen paleisje een waar museum maken? Dat kan met de échte kleuren uit het Rijksmuseum. Zo hang je jouw kunstwerk tegen net zo’n mooie grijze achterwand als de Nachtwacht van Rembrandt…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP