HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hoe matter, hoe intiemer

gepost door / vrijdag, 15 maart 2019
Hoe matter, hoe intiemer

Het is de tijd van het jaar weer om eens kritisch rond te kijken in je huis. Dat is tenminste hoe het bij mij gaat, zo tegen het voorjaar... ik krijg dan altijd een beetje last van de kluskriebels. Dit jaar komen de muren in de hal en woonkamer niet door mijn persoonlijke ‘keuring’. Deze kunnen wel een nieuw laagje gebruiken.
 
Welke verf voor de muur?
Er is een grote diversiteit in muurverf. Niet alleen in merk, kwaliteit en kleur maar ook in matheid en glans, dat noemen ze ook wel de glansgraad. De mate van glans of juist matheid is van grote invloed op de uitstraling die de muur heeft. Hoe glanzender de muur, des te meer aandacht deze trekt. Dat is niet wat ik wil voor de grote oppervlakten in de woonkamer. Ik ben juist op zoek naar een meer intieme uitstraling, een aaibaarder resultaat met een fluweelachtige finish. Daarom kies ik voor een matte muurverf.
 
Uit de muurverftest van de Consumentenbond kwam de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF met een 8.7 als beste uit de test. Mooi dat ik op dat onderzoek kan varen. Bij deze verf kan ik kiezen uit een groot aantal kleuren. En hoewel ik de kleur nog niet helemaal op mijn netvlies heb, weet ik in elk geval dat hij zijn matheid behoudt en daarmee dus ook de intieme uitstraling die ik zo mooi vind!

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden

Blogger en tekstschrijver
 • Pin It


VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 23 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Schilderen in het voorjaar? Wat ouderwets!
  Voor het schilderen van de kozijnen kun je zelf aan de slag. Dat is niet het minste klusje, daarom heb ik mij eerst goed ingelezen op decopedia.nl Dit is een soort Wikipedia, maar dan op doe-het-zelf-gebied. En zo kwam ik erachter dat ‘vierseizoenen-onderhoud’ op een verfpot betekent dat je het hele jaar door kunt schilderen!
  NAAR DE BLOG +
 • 7 May 2019 door Iris Bouwman, in Product
  ​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!
  Is jouw buitenboel toe aan een nieuwe lik verf? Laat je buitendeuren en kozijnen stralen met de LBH buitenlakken van Wijzonol. Je krijgt er nu een Nationale Tuinbon van € 7,50 per 2 liter bij cadeau. Dat is nog eens genieten van het voorjaar!
  NAAR DE BLOG +
 • 2 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Kunnen we die lelijke kunststofkozijnen verven?
  Witte kunststof kozijnen en rabatdelen. Lelijker kan bijna niet. De hele voorgevel eruit halen is te kostbaar… Maar kunnen we die kunststof kozijnen niet gewoon verven?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP