HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Lente in huis… Quiet Clearing op de muur

gepost door / donderdag, 21 februari 2019
Lente in huis… Quiet Clearing op de muur

Ben jij ook zo toe aan een andere kleur op de muur? Zodra ik het voorjaar voel, krijg ik letterlijk lentekriebels. Alles in huis mag weer anders. Maar ondanks dat ik de lente in m’n bol heb, heb ik een atypisch gevoel. Stiekem ben ik namelijk verliefd op ‘Quiet Clearing’; de Sigma trendkleur van 2019. En die is hartstikke… donkergroen!
 
Ik moet dus eigenlijk even ‘om’ in mijn hoofd, want vaak switch ik als het buiten weer lichter wordt juist naar lichtere kleuren. Maar deze diepgroene, levendige kleur past zo bij mij. En als ik dan tegelijkertijd het aardse en kalmerende effect tot mij laat doordringen, weet ik het eigenlijk zeker. Ik ga de kracht en harmonie in mijn interieur terugbrengen met dit prachtige groen.
 
Als liefhebber van een Scandinavische woonstijl heb ik veel licht hout in huis. Samen met Quiet Clearing geeft dat toch de neutrale uitstraling die ik graag thuis zie. In combinatie met wat lichtere kleuren en natuurlijke materialen, creëer ik zo volledig een andere sfeer. Maar wel met harmonie. Ik kies dan ook niet voor het schilderen van een lange muur in deze groene tint, maar ik heb een leuk nisje voor ogen. Om net even een kleine blikvanger van te maken en de natuur weer een beetje in huis te halen.
 
Maar hoe groot of hoe klein de muur ook is, ik werk wel het liefste met de goede producten. Daarom kies ik voor Sigma Perfect Matt. Deze ultramatte muurverf is ontzettend gebruiksvriendelijk, zelfs voor de minder ervaren klusser. Omdat de verf niet zo snel indroogt, zie je vrijwel geen aanzetstrepen of banen. Ideaal dus… Geen strepen, geen stress! En deze muurverf kan in alle kleuren worden gemengd, dus ook in Quiet Clearing. Ik verheug mij nu al op het eindresultaat.

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 23 March 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buitenschilderwerk: vergeet de dakkapel niet!
  Een dakkapel heeft veel te verduren met de Hollandse weersinvloeden. Het kan zo dertig graden zijn, maar het kan ook zo weer een week regenen. Juist die wisselvalligheid maakt dat je dakkapel goed onderhouden moet zijn en beschermd is tegen dit weer. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je aan de slag gaat?
  NAAR DE BLOG +
 • 15 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Hoe matter, hoe intiemer
  Herken je dat ook? Zodra de dagen lengen, en we uit ons winterse cocon met dichte gordijnen en brandende kaarsjes komen, begint het bij mij te kriebelen. Tijd voor de jaarlijkse ‘klusinspectie’. Welke klus pak ik deze lente als eerste aan?
  NAAR DE BLOG +
 • 1 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Jouw muur als museumstuk
  Wil jij van je eigen paleisje een waar museum maken? Dat kan met de échte kleuren uit het Rijksmuseum. Zo hang je jouw kunstwerk tegen net zo’n mooie grijze achterwand als de Nachtwacht van Rembrandt…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP