HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Lente in huis… Quiet Clearing op de muur

gepost door / donderdag, 21 februari 2019
Lente in huis… Quiet Clearing op de muur

Ben jij ook zo toe aan een andere kleur op de muur? Zodra ik het voorjaar voel, krijg ik letterlijk lentekriebels. Alles in huis mag weer anders. Maar ondanks dat ik de lente in m’n bol heb, heb ik een atypisch gevoel. Stiekem ben ik namelijk verliefd op ‘Quiet Clearing’; de Sigma trendkleur van 2019. En die is hartstikke… donkergroen!
 
Ik moet dus eigenlijk even ‘om’ in mijn hoofd, want vaak switch ik als het buiten weer lichter wordt juist naar lichtere kleuren. Maar deze diepgroene, levendige kleur past zo bij mij. En als ik dan tegelijkertijd het aardse en kalmerende effect tot mij laat doordringen, weet ik het eigenlijk zeker. Ik ga de kracht en harmonie in mijn interieur terugbrengen met dit prachtige groen.
 
Als liefhebber van een Scandinavische woonstijl heb ik veel licht hout in huis. Samen met Quiet Clearing geeft dat toch de neutrale uitstraling die ik graag thuis zie. In combinatie met wat lichtere kleuren en natuurlijke materialen, creëer ik zo volledig een andere sfeer. Maar wel met harmonie. Ik kies dan ook niet voor het schilderen van een lange muur in deze groene tint, maar ik heb een leuk nisje voor ogen. Om net even een kleine blikvanger van te maken en de natuur weer een beetje in huis te halen.
 
Maar hoe groot of hoe klein de muur ook is, ik werk wel het liefste met de goede producten. Daarom kies ik voor Sigma Perfect Matt. Deze ultramatte muurverf is ontzettend gebruiksvriendelijk, zelfs voor de minder ervaren klusser. Omdat de verf niet zo snel indroogt, zie je vrijwel geen aanzetstrepen of banen. Ideaal dus… Geen strepen, geen stress! En deze muurverf kan in alle kleuren worden gemengd, dus ook in Quiet Clearing. Ik verheug mij nu al op het eindresultaat.

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 23 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Schilderen in het voorjaar? Wat ouderwets!
  Voor het schilderen van de kozijnen kun je zelf aan de slag. Dat is niet het minste klusje, daarom heb ik mij eerst goed ingelezen op decopedia.nl Dit is een soort Wikipedia, maar dan op doe-het-zelf-gebied. En zo kwam ik erachter dat ‘vierseizoenen-onderhoud’ op een verfpot betekent dat je het hele jaar door kunt schilderen!
  NAAR DE BLOG +
 • 7 May 2019 door Iris Bouwman, in Product
  ​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!
  Is jouw buitenboel toe aan een nieuwe lik verf? Laat je buitendeuren en kozijnen stralen met de LBH buitenlakken van Wijzonol. Je krijgt er nu een Nationale Tuinbon van € 7,50 per 2 liter bij cadeau. Dat is nog eens genieten van het voorjaar!
  NAAR DE BLOG +
 • 2 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Kunnen we die lelijke kunststofkozijnen verven?
  Witte kunststof kozijnen en rabatdelen. Lelijker kan bijna niet. De hele voorgevel eruit halen is te kostbaar… Maar kunnen we die kunststof kozijnen niet gewoon verven?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP