HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Jouw muur als museumstuk

gepost door / vrijdag, 1 maart 2019
Jouw muur als museumstuk

Ben je onlangs nog in het Rijksmuseum in Amsterdam geweest? Dan is je misschien wel opgevallen dat de kunst zo prachtig hangt op de donkergrijze muren. Deze volle, warme kleur komt uit de Rijks collectie van Sikkens.
 
Voor de veelbesproken restauratie van het Rijksmuseum kreeg Sikkens de opdracht om de kleuren in het interieur van het museum zo authentiek mogelijk in hun oude glorie te herstellen. Dit resulteerde in een selectie van acht nieuwe grijstinten en zeventien Cuypers kleuren (de kleuren die zijn gebruikt om de muurdecoraties van Cuypers te restaureren). En nu de restauratie een feit is, mogen wij ook genieten van deze, met recht, museale kleuren!
 
Het Rijksmuseum heeft natuurlijk niet zomaar voor deze verf gekozen. Behalve dat de verf goed dekt en de hoogst haalbare schrobvastheid heeft (klasse 1), geeft die een prachtig eindresultaat op de wand. Daar kun je jaren van genieten, zelfs als museum. Maar je hoeft dus niet in een museum te wonen om deze extra matte muurverf, die ook nog eens goed schoon te maken is, zonder dat er een vervelende glans achterblijft, te mogen gebruiken. 
 
Niet alleen het Rijksmuseum heeft de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF-lijn tot kunst verheven! Deze verf is onlangs ook door de Consumentenbond getest. In totaal werden 23 muurverven beoordeeld op hechting, dekking en eindresultaat. De Sikkens Alphacryl kwam met een 8.7 als beste uit de test. En dat maakt deze verf zeer geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden en waar gemakkelijk vlekken op de wand komen. Vette kindervingers, modderige hondenstaarten of kookspetters in de keuken, daar wil je zorgeloos een doekje overheen kunnen halen. En dat kan met deze muurverf!  
 
Ben je benieuwd of de Sikkens Alphacryl Pure Mat er ook in jouw favoriete kleur is? De keuze in collecties en kleuren is enorm uitgebreid. Maar ik zou zeggen: laat je ook zeker verrassen door de Rijks kleuren!

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden

Blogger en tekstschrijver
 • Pin It


VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 23 March 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buitenschilderwerk: vergeet de dakkapel niet!
  Een dakkapel heeft veel te verduren met de Hollandse weersinvloeden. Het kan zo dertig graden zijn, maar het kan ook zo weer een week regenen. Juist die wisselvalligheid maakt dat je dakkapel goed onderhouden moet zijn en beschermd is tegen dit weer. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je aan de slag gaat?
  NAAR DE BLOG +
 • 15 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Hoe matter, hoe intiemer
  Herken je dat ook? Zodra de dagen lengen, en we uit ons winterse cocon met dichte gordijnen en brandende kaarsjes komen, begint het bij mij te kriebelen. Tijd voor de jaarlijkse ‘klusinspectie’. Welke klus pak ik deze lente als eerste aan?
  NAAR DE BLOG +
 • 1 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Jouw muur als museumstuk
  Wil jij van je eigen paleisje een waar museum maken? Dat kan met de échte kleuren uit het Rijksmuseum. Zo hang je jouw kunstwerk tegen net zo’n mooie grijze achterwand als de Nachtwacht van Rembrandt…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP