HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Jouw muur als museumstuk

gepost door / vrijdag, 1 maart 2019
Jouw muur als museumstuk

Ben je onlangs nog in het Rijksmuseum in Amsterdam geweest? Dan is je misschien wel opgevallen dat de kunst zo prachtig hangt op de donkergrijze muren. Deze volle, warme kleur komt uit de Rijks collectie van Sikkens.
 
Voor de veelbesproken restauratie van het Rijksmuseum kreeg Sikkens de opdracht om de kleuren in het interieur van het museum zo authentiek mogelijk in hun oude glorie te herstellen. Dit resulteerde in een selectie van acht nieuwe grijstinten en zeventien Cuypers kleuren (de kleuren die zijn gebruikt om de muurdecoraties van Cuypers te restaureren). En nu de restauratie een feit is, mogen wij ook genieten van deze, met recht, museale kleuren!
 
Het Rijksmuseum heeft natuurlijk niet zomaar voor deze verf gekozen. Behalve dat de verf goed dekt en de hoogst haalbare schrobvastheid heeft (klasse 1), geeft die een prachtig eindresultaat op de wand. Daar kun je jaren van genieten, zelfs als museum. Maar je hoeft dus niet in een museum te wonen om deze extra matte muurverf, die ook nog eens goed schoon te maken is, zonder dat er een vervelende glans achterblijft, te mogen gebruiken. 
 
Niet alleen het Rijksmuseum heeft de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF-lijn tot kunst verheven! Deze verf is onlangs ook door de Consumentenbond getest. In totaal werden 23 muurverven beoordeeld op hechting, dekking en eindresultaat. De Sikkens Alphacryl kwam met een 8.7 als beste uit de test. En dat maakt deze verf zeer geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden en waar gemakkelijk vlekken op de wand komen. Vette kindervingers, modderige hondenstaarten of kookspetters in de keuken, daar wil je zorgeloos een doekje overheen kunnen halen. En dat kan met deze muurverf!  
 
Ben je benieuwd of de Sikkens Alphacryl Pure Mat er ook in jouw favoriete kleur is? De keuze in collecties en kleuren is enorm uitgebreid. Maar ik zou zeggen: laat je ook zeker verrassen door de Rijks kleuren!

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden

Blogger en tekstschrijver
 • Pin It


VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 23 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Schilderen in het voorjaar? Wat ouderwets!
  Voor het schilderen van de kozijnen kun je zelf aan de slag. Dat is niet het minste klusje, daarom heb ik mij eerst goed ingelezen op decopedia.nl Dit is een soort Wikipedia, maar dan op doe-het-zelf-gebied. En zo kwam ik erachter dat ‘vierseizoenen-onderhoud’ op een verfpot betekent dat je het hele jaar door kunt schilderen!
  NAAR DE BLOG +
 • 7 May 2019 door Iris Bouwman, in Product
  ​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!
  Is jouw buitenboel toe aan een nieuwe lik verf? Laat je buitendeuren en kozijnen stralen met de LBH buitenlakken van Wijzonol. Je krijgt er nu een Nationale Tuinbon van € 7,50 per 2 liter bij cadeau. Dat is nog eens genieten van het voorjaar!
  NAAR DE BLOG +
 • 2 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Kunnen we die lelijke kunststofkozijnen verven?
  Witte kunststof kozijnen en rabatdelen. Lelijker kan bijna niet. De hele voorgevel eruit halen is te kostbaar… Maar kunnen we die kunststof kozijnen niet gewoon verven?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP