HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Mat en strak, voor minder doe ik het niet!

gepost door / donderdag, 7 februari 2019
Mat en strak, voor minder doe ik het niet!

Het is weer de hoogste tijd om de kwast te pakken en de muren van een nieuwe laag te voorzien. Nou heb ik niet zulke heel goede ervaringen met goedkope muurverf: veel strepen, slecht dekkend en ook verkleuringen. En bovendien wil ik het graag zelf doen… en zo kom ik uit bij Sigma Perfect Matt.

Ik vind het zelf altijd moeilijk om een mooi egaal geheel te krijgen. Ondanks dat ik de juiste spullen heb – rollers, blokkwast, telescoopstok – zie je toch altijd de aanzet van de roller bij mij. En een hele muur of plafond in één keer doen lukt mij eigenlijk nooit zonder even te pauzeren en dan zie ik toch de banen op de muur. Terwijl ik juist een zo egaal mogelijk resultaat wil. Super strak, voor minder doe ik het niet!

En dat is het mooie van deze nieuwe muurverf. Die is namelijk voorzien van de zogenoemde ‘Smooth Layer Technology’. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat je dus geen aanzet ziet en geen baanvorming krijgt. Bovendien heeft Sigma Perfect Matt een langere opentijd. Dat betekent in feite dat de verf minder snel opdroogt. Doordat de verf minder snel droogt, kun je de overgangen beter over elkaar heen zetten. Als je eenmaal een overgang hebt gemaakt, droogt de verf gelijkmatig op, waardoor je dus geen verschil ziet.

Dat lijkt de verf te zijn die ik nodig heb. Ik wil graag een perfect egale en matte muur in een mooie okergele kleur en dat lukt. Maar is deze verf dan ook afneembaar? Ja. In het dagelijkse gebruik kun je de Sigma Perfect Matt prima afnemen en licht reinigen. Maar voor bijvoorbeeld gebruik in de keuken is deze variant weer minder geschikt. Met deze verf ben ik verzekerd van een jarenlang mooi resultaat, omdat die bijvoorbeeld niet opglanst of vergeelt en ook heel gemakkelijk bijgewerkt kan worden.

Ik laat de Sigma Perfect Matt mengen in mijn kleur en neem volgend weekeinde de roller in de hand! Die klus moet nu met deze verf een fluitje van een cent zijn!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 23 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Schilderen in het voorjaar? Wat ouderwets!
  Voor het schilderen van de kozijnen kun je zelf aan de slag. Dat is niet het minste klusje, daarom heb ik mij eerst goed ingelezen op decopedia.nl Dit is een soort Wikipedia, maar dan op doe-het-zelf-gebied. En zo kwam ik erachter dat ‘vierseizoenen-onderhoud’ op een verfpot betekent dat je het hele jaar door kunt schilderen!
  NAAR DE BLOG +
 • 7 May 2019 door Iris Bouwman, in Product
  ​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!
  Is jouw buitenboel toe aan een nieuwe lik verf? Laat je buitendeuren en kozijnen stralen met de LBH buitenlakken van Wijzonol. Je krijgt er nu een Nationale Tuinbon van € 7,50 per 2 liter bij cadeau. Dat is nog eens genieten van het voorjaar!
  NAAR DE BLOG +
 • 2 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Kunnen we die lelijke kunststofkozijnen verven?
  Witte kunststof kozijnen en rabatdelen. Lelijker kan bijna niet. De hele voorgevel eruit halen is te kostbaar… Maar kunnen we die kunststof kozijnen niet gewoon verven?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP