HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Tapijt is comfortabel, zacht en luxe

gepost door / dinsdag, 19 februari 2019
Tapijt is comfortabel, zacht en luxe

Vroeger – ja, nu ik 46 ben, mag ik dat zeggen – hadden mijn ouders tapijt door het hele huis liggen. Behalve in de badkamer en keuken. Heerlijk hoogpolig en zacht. Ik speelde graag op de grond en we liepen bijna altijd op blote voeten. Maar mijn moeder vond het, met vier opgroeiende kinderen, niet heel praktisch en zo maakte de zachte vloerbedekking plaats voor een hard parket.
 
Dat was eind jaren ’70… en sinds die tijd heeft ontwikkeling van tapijt niet stilgestaan. Tegenwoordig is alle tapijt goed schoon te houden en zijn er zelfs waterdichte en brandvertragende varianten. Eigenlijk biedt geen enkele vloer zoveel mogelijkheden als je kijkt naar kleuren, structuren en dessins en van de meeste tapijtsoorten kunnen ook prachtige vloerkleden op maat worden gemaakt!
 
En in mijn zoektocht naar praktische vloerbedekking, stuitte ik op tapijt Beverly van Interfloor: een extreem weelderige tapijtcollectie en ultra hoogpolig! Door het gebruik van speciale garens heeft deze vloerbedekking een heel levendige structuur en is die zacht, luxe en praktisch. Andere voordelen zijn dat die vlek- en vuilbestendig is, het contactgeluid aanzienlijk vermindert en de akoestiek verbetert.
 
Voor mijn huis – ik heb een witte houten vloer – past een vloerkleed eigenlijk beter. En dat is het mooie van de collectie Beverly; door de samenstelling is deze vloerbedekking uitermate geschikt om er een karpet op maat van te laten maken. Bij mij past de natureltint heel goed, maar er zijn maar liefst zestien uni kleuren. Van okergeel tot saffierblauw en van intens zwart tot steenrood. Dus ook als je op zoek bent naar een meer uitgesproken kleur, dan ben je bij Beverly aan het juiste adres!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 23 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Liefde voor linnen, ook op de vloer
  Pas linnen toe in je interieur en profiteer van de vele voordelen van deze stof. Want behalve een natuurlijke uitstraling met karakter, biedt linnen je een slijtvast product dat milieuvriendelijk genoemd kan worden. En nu is er dus ook een duurzame linnenlook-vloer!
  NAAR DE BLOG +
 • 12 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?
  Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.
  NAAR DE BLOG +
 • 19 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Tapijt is comfortabel, zacht en luxe
  In de vorige eeuw (wat klinkt dat lang geleden) hadden de meeste huizen gewoon tapijt op de vloeren liggen. Langzaamaan werd tapijt steeds vaker vervangen door laminaat, parket, hout en tegenwoordig ook pvc. Toch wint tapijt weer terrein, omdat de eigenschappen van modern tapijt te vergelijken zijn met ander vloerbedekkingen.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VLOERBEDEKKING leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP