STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Overal dezelfde dupligordijnen dankzij magneetframes!

geschreven door

Heel erg handig die kunststof kozijnen in een jaren zestig woning. Maar hoe bevestig je je raambekleding? Onnodig boren wil je niet, in geen enkel kozijn, maar ja raambekleding moet wel goed hangen. Gelukkig heeft Decokay hier een uitstekende oplossing voor!

Overal dezelfde dupligordijnen dankzij magneetframes!

Het is alweer drie jaar geleden dat we ons huis kochten. Na een fikse verbouwing hebben we het helemaal naar ons zin gemaakt. Nieuwe keuken, leuk behang, mooie kleuren op de muren en goede vloeren. Helaas stond er in de tuin van ons nieuwe huis geen geldboom en daarom moesten we de raambekleding op maat naar een later moment doorschuiven. Dat was voor ons de juiste keuze: we doen het liever in één keer goed, met de juiste producten, dan dat we halve oplossingen hebben voor de ramen.
 
En nu is het moment aangebroken dat we hier eens echt mee aan de slag kunnen. Omdat het om maatwerk en ook wel om een aantal speciale ramen gaat, rijden we naar Decokay. Daar hebben ze niet alleen de nieuwste producten en demomodellen, maar weten ze ook precies met welke technische aspecten we rekening moeten houden.
 
Het liefste willen we voor elk raam hetzelfde, maar we willen ook graag isolerende en zonwerende eigenschappen. En last but not least: het moet ook voor draai-kiepramen geschikt zijn. En zo komen we terecht bij de dupligordijnen van het huismerk Decokay Design. Deze passen namelijk voor onze ‘gewone’ ramen, maar kunnen dankzij een bijbehorend magneetframe ook op onze kunststof draai-kiepramen worden bevestigd. En dat zonder boren! Het voordeel hiervan is dat ze op het bewegende deel van het raam komen en zo ook optimaal verduisteren omdat er geen kieren zijn. Overigens zijn deze magneetframes ook voor de jaloezieën, rolgordijnen en plissés van Decokay Design. Maar ons oog is nu op de dupligordijnen gevallen.
 
Omdat ik van een neutrale, natuurlijke basis houd, kiezen we voor een naturel linnen-achtige kleur. Maar wel een verduisterende stof. Als we alle ramen hebben gehad, krijgen we een duidelijker beeld van de kosten en maken we een afspraak voor het inmeten van alle ramen. Dat doet Decokay gratis voor ons. En gelukkig kunnen we ze tegen een kleine vergoeding ook laten monteren. Dan weten we zeker dat onze dupligordijnen de komende jaren bestand zijn tegen ons gezinsleven…

 • Pin It
A House of Happiness Eijffinger Wijzonol BN Wallcoverings Sigma Desso dib Holland Haag Decokay Design Gordijnen Decokay Design Verf Toppoint Interfloor Sikkens AS-Creation Decokay Design Raamdecoratie Luxaflex JAB COREtec Decokay Design vloeren Pure & Original

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP