HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Overal dezelfde duettes dankzij magneetframes!

gepost door / dinsdag, 22 januari 2019
Overal dezelfde duettes dankzij magneetframes!

Het is alweer drie jaar geleden dat we ons huis kochten. Na een fikse verbouwing hebben we het helemaal naar ons zin gemaakt. Nieuwe keuken, leuk behang, mooie kleuren op de muren en goede vloeren. Helaas stond er in de tuin van ons nieuwe huis geen geldboom en daarom moesten we de raambekleding op maat naar een later moment doorschuiven. Dat was voor ons de juiste keuze: we doen het liever in één keer goed, met de juiste producten, dan dat we halve oplossingen hebben voor de ramen.
 
En nu is het moment aangebroken dat we hier eens echt mee aan de slag kunnen. Omdat het om maatwerk en ook wel om een aantal speciale ramen gaat, rijden we naar Decokay. Daar hebben ze niet alleen de nieuwste producten en demomodellen, maar weten ze ook precies met welke technische aspecten we rekening moeten houden.
 
Het liefste willen we voor elk raam hetzelfde, maar we willen ook graag isolerende en zonwerende eigenschappen. En last but not least: het moet ook voor draai-kiepramen geschikt zijn. En zo komen we terecht bij de duettes van het huismerk Decokay Design. Deze passen namelijk voor onze ‘gewone’ ramen, maar kunnen dankzij een bijbehorend magneetframe ook op onze kunststof draai-kiepramen worden bevestigd. En dat zonder boren! Het voordeel hiervan is dat ze op het bewegende deel van het raam komen en zo ook optimaal verduisteren omdat er geen kieren zijn. Overigens zijn deze magneetframes ook voor de jaloezieën, rolgordijnen en plissés van Decokay Design. Maar ons oog is nu op de duettes gevallen.
 
Omdat ik van een neutrale, natuurlijke basis houd, kiezen we voor een naturel linnen-achtige kleur. Maar wel een verduisterende stof. Als we alle ramen hebben gehad, krijgen we een duidelijker beeld van de kosten en maken we een afspraak voor het inmeten van alle ramen. Dat doet Decokay gratis voor ons. En gelukkig kunnen we ze tegen een kleine vergoeding ook laten monteren. Dan weten we zeker dat onze duettes de komende jaren bestand zijn tegen ons gezinsleven…

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

GORDIJNEN INFORMATIE, ADVIES & TIPS

GORDIJNEN BLOGS

 • 8 June 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
  NAAR DE BLOG +
 • 5 June 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Een tipje van de sluier: JAB
  Op zoek naar zachte, lichte gordijnen die een luxe en serene sfeer geven? Wil je toveren met zonlicht? Denk dan eens aan voiles in een prachtig subtiele kleur.
  NAAR DE BLOG +
 • 23 May 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Gordijnen, de kers op de taart
  Gordijnen kiezen… hoor ik je al zuchten? Het is inderdaad geen makkelijke opgave. Welke stof en materialen passen bij je type woning en woonstijl? Eigenlijk moet je gewoon verliefd worden op gordijnen, je kijkt er immers elke dag naar.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende GORDIJNEN leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP