HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Laat je verleiden door gordijnen van Cachet

gepost door / woensdag, 23 januari 2019
Laat je verleiden door gordijnen van Cachet

Met gordijnen creëer je een warme sfeer in huis. En met de collectie ‘Cachet’ van Holland Haag voeg je daar nog een tikkeltje luxe aan toe. Want dat zijn de gordijnstoffen van deze hoogwaardige collectie absoluut: luxueus. Houd je van rijke stoffen en unieke kleuren? Dan ben je bij ‘Cachet’ aan het juiste adres.
 
Overgordijnen, transparanten, inbetweens of uni’s, en zelfs verduisterend. Gordijnen winnen steeds meer terrein bij interieur minnend Nederland. En dat is niet voor niets. Gordijnen hebben namelijk een aantal belangrijke, praktische voordelen. Ze houden warmte binnen, maar ook zon tegen. Ze hebben een isolerende functie en bovendien dragen gordijnen bij aan een optimale akoestiek in huis. En de verduisterende variant is ideaal voor de slaapkamer, of voor een ruimte in huis waar de zon veelvuldig naar binnen schijnt.
 
Tot zover het praktische, nu het cosmetische. Gordijnen maken de sfeer in je huis en completeren jouw woonstijl. Houd jij van luxe en moderne stoffen? Dan past de collectie Cachet als een jas. Bij het maken van de stoffen zijn exclusieve garens, verfijnde materialen, kleine structuren en subtiele dessins gebruikt. En dat geeft een spannend resultaat: een spel tussen mat en glans. Sommige stoffen in deze collectie lijken wel metallic: chique en stoer tegelijk. En dat is nou precies de toegevoegde waarde. Daarover gesproken… Deze gordijnstoffen hebben een lengte van 320 centimeter. Dus ook voor hoge plafonds en hoge ramen zijn ze prachtig. Door deze lengte zijn de gordijnen ook mooi af te werken met de populaire waveplooi… Dan hangen je gordijnen heel natuurlijk dankzij een soepele, golvende plooi!
 
Zelf ben ik erg gecharmeerd van de goud- en koperkleurige varianten uit deze collectie. Mooi geweven of juist uni, ook dat geeft een unieke uitstraling. Laat jij je ook verleiden door Cachet? Adviseurs van Decokay leiden je graag door deze hoogwaardige collectie heen!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen
 • Pin It

GORDIJNEN INFORMATIE, ADVIES & TIPS

GORDIJNEN BLOGS

 • 8 June 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
  NAAR DE BLOG +
 • 5 June 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Een tipje van de sluier: JAB
  Op zoek naar zachte, lichte gordijnen die een luxe en serene sfeer geven? Wil je toveren met zonlicht? Denk dan eens aan voiles in een prachtig subtiele kleur.
  NAAR DE BLOG +
 • 23 May 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Gordijnen, de kers op de taart
  Gordijnen kiezen… hoor ik je al zuchten? Het is inderdaad geen makkelijke opgave. Welke stof en materialen passen bij je type woning en woonstijl? Eigenlijk moet je gewoon verliefd worden op gordijnen, je kijkt er immers elke dag naar.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende GORDIJNEN leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP