HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


I’ll be home for X-mas…

gepost door / vrijdag, 21 december 2018
I’ll be home for X-mas…

Home, huis, thuis… dat is waar we willen zijn tijdens de Kerst. Je thuis moet goed voelen, je wilt er kunnen opladen. En ze zeggen niet voor niets ‘home is where the heart is’; ook mensen maken – net als je interieur - van je huis een echt thuis. 

In Denemarken noemen ze dat gevoel ook wel ‘hygge’. Eigenlijk is het niet letterlijk te vertalen, maar het betekent iets als comfort, warmte en saamhorigheid. In het koude Denemarken is dit een manier om de lange, koude en donkere winters door te komen. Ik kijk rond in mijn huis, de kerstboom met Scandinavische hangers staat. Mijn lichte interieur, kaarsjes, lichtjes en accessoires geven mij dat ‘hygge’-gevoel. 

Het is ook een mooi moment om alle -grote en kleine- projecten van 2018 de revue te laten passeren. Van het schilderen van de trap met speciale traplak, het restylen van oma’s oude kast, maar ook de nieuwe, warme, zandkleurige vouwgordijnen voor het raam. En laat ik het behang met steenmotief in mijn zoons slaapkamer niet vergeten. Ideeën had ik genoeg en die kon ik met hulp en producten van Decokay ook werkelijk vorm geven. Welke klus ik ook had bedacht… ik kreeg op elk moment advies waar ik iets aan had. 

Samen met Decokay heb ik ons verbouwde huis tot leven gebracht. En nu kan ik hier met een warm gevoel de feestdagen vieren. Maar natuurlijk niet zonder ook nog even vooruit te blikken. Ik ben al bij Decokay geweest voor een nieuwe vloer in de woonkeuken. Een prachtige betonlook van pvc. Dat wordt een project voor 2019. Maar ik kijk daar ontzettend naar uit. Want hoe leuk ik klussen ook vind, ik ben blij dat Decokay mij deze klus uit handen neemt. En je snapt dat doe ik met een gerust hart. Kom maar op met 2019!

Ik wens jullie heel fijne feestdagen en een ‘hygge’ home! 

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

 • 22 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Overal dezelfde duettes dankzij magneetframes!
  Heel erg handig die kunststof kozijnen in een jaren zestig woning. Maar hoe bevestig je je raambekleding? Onnodig boren wil je niet, in geen enkel kozijn, maar ja raambekleding moet wel goed hangen. Gelukkig heeft Decokay hier een uitstekende oplossing voor!
  NAAR DE BLOG +
 • 17 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Ga nicotinevlekken ècht te lijf!
  Als je gaat klussen heb je vaak met een budget te maken. Soms willen we nog wel eens voor goedkopere varianten kiezen als het gaat om muur of plafondverf… maar in dit geval bleek goedkoop letterlijk duurkoop. Lees hier waarom!
  NAAR DE BLOG +
 • 1 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Catch: hip en trendy voor je ramen
  Raambekleding vervang je niet zomaar. Wat je nu uitkiest blijft vaak jaren voor het raam. Daarom is het belangrijk de juiste keuze te maken. Met de collectie van Catch match jij alle ramen van je woning en daar heb je jarenlang plezier van!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP