HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Catch: hip en trendy voor je ramen

gepost door / dinsdag, 1 januari 2019
Catch: hip en trendy voor je ramen

Hip, modern en eigentijds. Dat zijn de steekwoorden van de jonge collectie van gordijnfabrikant Holland Haag. Niet voor niets is de naam ‘Catch’ hiervoor bedacht. Een collectie raambekleding die je ‘pakt’ en die zich vooral richt op een wat jeugdiger publiek.
 
Wanneer je iets nieuws voor de ramen wilt, is dat geen keuze die je à la minute maakt. Je zoekt iets dat bij je past; bij jouw of jullie persoonlijkheid èn bij je interieur. En al heb je zelf nog zulke mooie ideeën, de vraag wat bij jouw type raam past, kun je vaak lastig beantwoorden. Het goede nieuws is dat ‘Catch’ een keur aan gordijnstoffen heeft die uitstekend zijn te combineren met zogenoemde ‘harde’ raambekleding. Bijvoorbeeld horizontale jaloezieën of plissés van het huismerk Decokay Design. En zo vind je samen met Decokay voor elk raam een passende oplossing.
 
‘Catch’ is uniek en heel erg trendy, maar valt eigenlijk ook op omdat je niet verdwaalt in zo’n uitgebreid assortiment dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Natuurlijk valt er genoeg te kiezen, maar de voorselectie is alvast voor je gedaan en die heeft een compact maar hip aanbod van moderne gordijnen opgeleverd. Met verschillende dessins, kleuren en stoffen van nu. Ga je voor warme vouwgordijnen, mooie transparante gordijnen of verduisterende overgordijnen? Dan ben je bij ‘Catch’ aan het juiste adres. Hippe gordijnen met een betrouwbare kwaliteit en een lage prijs. En dat maakt dat deze collectie zich onderscheidt van andere.
 
‘Catch’ heeft mij gegrepen. Waarom? Omdat de combinatie van prijs en collectie van deze jonge lijn mooie gordijnoplossingen biedt. Bij Decokay kun je ‘m bewonderen.

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

GORDIJNEN INFORMATIE, ADVIES & TIPS

GORDIJNEN BLOGS

 • 23 May 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Gordijnen, de kers op de taart
  Gordijnen kiezen… hoor ik je al zuchten? Het is inderdaad geen makkelijke opgave. Welke stof en materialen passen bij je type woning en woonstijl? Eigenlijk moet je gewoon verliefd worden op gordijnen, je kijkt er immers elke dag naar.
  NAAR DE BLOG +
 • 23 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Laat je verleiden door gordijnen van Cachet
  Gordijnen winnen weer steeds vaker terrein. En niet alleen door de praktische voordelen. De collectie Cachet van Holland Haag heeft zo’n mooie en luxe uitstraling dat je een echt statement maakt in je interieur. Wie wil dat nou niet?
  NAAR DE BLOG +
 • 22 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Overal dezelfde duettes dankzij magneetframes!
  Heel erg handig die kunststof kozijnen in een jaren zestig woning. Maar hoe bevestig je je raambekleding? Onnodig boren wil je niet, in geen enkel kozijn, maar ja raambekleding moet wel goed hangen. Gelukkig heeft Decokay hier een uitstekende oplossing voor!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende GORDIJNEN leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP