HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Robuust materiaal op de muur

gepost door / vrijdag, 30 november 2018
Robuust materiaal op de muur

Leer, koper, marmer, houtnerven. Oké het is misschien niet het eerste dat in je opkomt als je denkt aan behang op de muur… Maar wat een stoere collectie van AS Création! Onder de naam Industrial Style hebben ze een behanglijn ontworpen die niets aan de verbeelding overlaat.
 
En nu zullen de meeste mensen denken: ‘dat staat niet in mijn interieur’. En toch ga ik het tegendeel bewijzen. Want door de verscheidenheid aan kleuren en motieven past dit robuuste behang in vrijwel elke ruimte. Het marmer kan bijvoorbeeld heel mooi in een wat klassieker interieur. Combineer dat met gouden accessoires en je bent echt helemaal trendy.
 
Zoek je een meer industriële stijl? Dan kies je voor leer, hout of steen. Of misschien voor koperen vlakken. Deze rode, verroeste uitstraling is robuust, eigentijds en uniek. Heel leuk is dat ook deze vlakken in verschillende tinten zijn te krijgen; dus ook het kopergroen. Ik zie het al helemaal voor mij: een heerlijke oude plofbank en daarachter een behang met koperlook… alsof je je in een echte fabrieksruimte bevindt. Reken maar dat dat voor energie zorgt in je leefomgeving!
 
Mag het allemaal wat minder spannend, dan zijn mooie natureltinten met bijvoorbeeld een houtnerf, een leerprint of een rustige, grijze betonkleur een goed alternatief. Heel mooi te combineren met verweerd hout, of een mooie betonlook pvc of vinyl vloer. Trouwens, deze Industrial Style-collectie heeft ook nog metallic behang en tegeltjes behang… terug naar vervlogen tijden zou ik zeggen.
 
Kortom ben je echt op zoek naar iets unieks voor op de muur? Wil jij een wand er laten uitspringen en durf je een stapje verder te gaan? Dan is deze collectie absoluut de moeite van het bekijken waard!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen
 • Pin It

BEHANG INFORMATIE, ADVIES & TIPS

BEHANG BLOGS

 • 2 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Op reis met Rivièra Maison
  Geeft reizen jou inspiratie? In de nieuwe behangcollectie van Rivièra Maison voor BN Walls zie je verrassende elementen die voortkomen uit sferen en materialen uit verschillende werelddelen.
  NAAR DE BLOG +
 • 19 March 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Van Gogh bij jou op de muur!
  Voorjaarskriebels? Tijd voor een frisse wind in huis! Met het behang van de tweede collectie van Van Gogh haal je de frisheid en vrolijkheid van de lente in huis. Zo’n meesterwerk als de Amandelbloesem op je muur vormt een mooie blikvanger om eindeloos bij weg te dromen.
  NAAR DE BLOG +
 • 12 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Beautiful behang
  Met een nieuw behang op de muur creëer je in een handomdraai (nou ja, behangen is best een secuur klusje) een andere uitstraling in huis. Welk behang is persoonlijk. Maar onthoud dat een warme tint, natuurlijk patroon en luxe afwerking nooit gaan vervelen.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende BEHANG leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP