HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een Basic woonstijl past in elk huis

gepost door / vrijdag, 16 november 2018
Een Basic woonstijl past in elk huis

Veel wit, hout en natuurlijke materialen. Een Basic woonstijl spreekt mij daarom enorm aan.  Maar ook omdat de basis neutraal is en mij daarom de mogelijkheid geeft om mijn eigen gevoel en stijl ermee te combineren. En daarmee breng ik mijn huis tot leven!

Lichte en donkere grijstinten, maar ook veel varianten wit zie je vooral terug in de basis van een Basic interieur . En met de basis bedoel ik niet alleen de muren, maar ook meubels en accessoires. Je kunt kiezen voor een houten vloer, maar die kun je natuurlijk ook schilderen in wit of lichtgrijs. En die oude kast die je voor een prikkie op Marktplaats vond, wordt een échte eyecatcher als je die schildert met een mooie matte (krijt)verf in een katoenachtige kleur, of misschien juist spierwit… Dat is dus het mooie van Basic: jij bepaalt! En vrijwel alles past. 

Zo moesten wij laatst na een grote storm een spar in de tuin laten kappen. Ik heb meteen een mooi recht stuk stronk op maat laten zagen. Nadat ik die van de bast heb verlost, is de stronk ineens een gave bijzettafel. Een ook die past heel mooi in deze stijl. Want deze kale stronk pronkt nu mooi naast mijn lichtgrijze plofbank met een linnen-achtige stof. En zo zie je dat natuurlijke materialen belangrijke elementen zijn en de basic woonstijl wat extra pit geven. 

Een basic stijl heb je al snel zelf in huis als je je houdt aan de volgende uitgangspunten: een lichte basis met kleuren zoals wit en grijs, een robuuste leefbank en materialen die je in de natuur terugvindt: hout, jute, rotan, katoen of steen. En dan kan er eigenlijk niets misgaan! Wil je een Basic woonstijl, maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Dan helpt Decokay je met een professioneel interieur advies verder op weg! 

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It


VOOR HET RAAM INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VOOR HET RAAM BLOGS

 • 30 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  De natuur in huis... met gordijnen
  Gordijnen uitzoeken is best spannend, er is immers zoveel aanbod dat het je kan gaan duizelen. Bedenk dan waar je rustig van wordt. Juist, van natuur! Ervaar de kalmte en sereniteit van het buitenleven in huis. Wees zen…
  NAAR DE BLOG +
 • 16 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Advies
  Een Basic woonstijl past in elk huis
  Wil jij het gevoel van een natuurlijk interieur? Met veel hout en materialen die je terugvindt in de natuur? Dan kies je al snel voor een Basic woonstijl. En je kunt er alle kanten mee op. Laat gerust je eigen creativiteit stromen. Kom je er niet uit? Dan helpt Decokay je verder op weg.
  NAAR DE BLOG +
 • 28 October 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Warm wintergevoel met velours
  Ik ben wel toe aan iets nieuws voor mijn ramen en denk aan velours gordijnen. Deze stof is weer helemaal terug en wint razendsnel in populariteit. Chique en trendy, maar ook warm en verduisterend. Lees hier waarom ik kies voor velours…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP