HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Behang als bijzonder meubelstuk

gepost door / donderdag, 8 november 2018
Behang als bijzonder meubelstuk

Voor mij is behang in mijn interieur eigenlijk een must. Natuurlijk zijn glad gestucte wanden ook mooi, maar in combinatie met behang – op één of meerdere muren – maak je een interieur pas echt af. Eigenlijk komt dat omdat je met behang je eigen energie en stijl weergeeft, kortom: je brengt je huis ermee tot leven!

 
Er is enorm veel keuze in behang, maar de vraag is: welk behang reflecteert jouw gevoel? Want je thuis goed voelen, dat is waar het om gaat. Vanuit die gedachte heeft de Berlijnse ontwerper Michal Michalsky voor het behangmerk A.S. Création een aantal prachtige behangcollecties met de naam Metropolis ontworpen. En onlangs heeft hij aan deze collectie nog vijf nieuwe series – met maar liefst zestig varianten - toegevoegd. Onder de naam Metropolis 2 is een collectie ontstaan die het stadse gevoel – urban living – uit de trendy ‘metropolitan’ buurten van Chelsea, Hollywood, Mayfair, Soho en South Beach, tot leven brengt.
 
Toen ik door de collectie bladerde, schoot mij een paar superlatieven te binnen, maar dit dekt toch het meeste de lading: extravagant. Waarom? Omdat de prints uiteenlopen van grafische patronen tot bloemmotieven, maar ook strepen en ornamenten. 3D-cubes wisselen streeppatronen af en ook de kleuren zijn spannend: donkeren tonen, zoals taupe, antraciet of zwart gecombineerd met lichte, grijs-, zand- en witnuances.
 
‘Remember de sixties’ zou ik bijna zeggen als ik deze collectie zie: niet alledaagse kleuren smelten samen met gedurfde prints. Zonder meer kun je hiermee een spannende eyecatcher in je interieur maken. Het is net als een bijzonder meubelstuk dat de ruimte verandert en verfraait!
 
Je kunt natuurlijk online zoeken naar dit behang, maar wil je het ècht zien en voelen? Dan ga je naar Decokay, daar vind je niet alleen deze toffe behangcollectie, maar krijg je ook een kop koffie en professioneel advies. En voor de prijs hoef je het niet te laten: Decokay hanteert internetprijzen…

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen, Scandinavisch wonen stylist
 • Pin It


BEHANG INFORMATIE, ADVIES & TIPS

BEHANG BLOGS

 • 30 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Trends
  Robuust materiaal op de muur
  Soms moet je een beetje ‘out of the box’ denken om je creativiteit de vrije loop te laten. En dat kan met deze geweldige nieuwe behanglijn ‘Industrial Style’. Kies je voor chique marmer, robuust koper of verfijnd leer? Die keuze is natuurlijk aan jou, maar laat je hier gerust inspireren!
  NAAR DE BLOG +
 • 8 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang als bijzonder meubelstuk
  Behang kun je eigenlijk zien als een onmisbaar meubelstuk in je huis. En de keuze is enorm en daarom wil ik je graag vertellen over de collectie Metropolis van A.S. Création: gedurfd en spannend, en brengt jouw ruimte tot leven…
  NAAR DE BLOG +
 • 16 June 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang van Titanium 2: elegantie ontmoet luxe
  Vroeger kreeg elke nieuwgebouwde woning automatisch behang op alle muren. Tegenwoordig worden mooie gladde muren afgewisseld met echte eyecatchers van behang! Decokay heeft behang van vrijwel alle gerenommeerde merken tegen internetprijzen!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP