HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Jouw favoriete karpet ontwerp je zelf

gepost door / maandag, 1 januari 1900
Jouw favoriete karpet ontwerp je zelf

In mijn vorige blog schreef ik al over de vele mogelijkheden van een karpet. Val je voor de sfeer en warmte van tapijt, maar wil je het liever niet als vloerbedekking van de hele kamer? Kies dan voor een karpet. Dat is er juist om sfeer aan te brengen in bepaalde delen van je huis.

Hoe moet jouw kleed er uitzien?
Allereerst is het belangrijk na te denken over de vorm en afmeting van het karpet. Rond, vierkant of langwerpig, alles is mogelijk. Staat je zithoek in een vierkant opgesteld? Kies dat ook voor een vierkant kleed. Een ronde eettafel? Dan past een rond karpet perfect! Welke meubels staan er op het karpet? Moeten ze schuiven of rollen, dan gaat dit het gemakkelijkst met een laagpolig karpet. Afhankelijk van de pool, hoogpolig, laagpolig of frisé, bepaal je de afwerking. Die kan gefestonneerd (afgewerkt met garen), gebandeerd (afgewerkt met een band van materiaal naar keuze), met volume of met een blinde zoom zijn. En wil je een trap bekleden met een loper? Ook dat is vanzelfsprekend mogelijk!
 
Een karpet kun je natuurlijk makkelijk en snel online bestellen, maar bij Decokay laten ze je graag de verschillende soorten afwerking, materialen en effecten van een karpet zien én voelen. Het advies is gratis en je krijgt er ook nog een lekker kopje koffie bij. En tegen de expertise van de medewerkers kan geen onlineservice op! Enthousiast over de mogelijkheden om jouw unieke karpet samen te stellen? We zien je graag snel bij Decokay! 

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden, blogger en tekstschrijver
 • Pin It

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 8 February 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Modern laminaat is een geduchte concurrent
  Laminaat maakt zich los van het oude imago en komt terug als geduchte concurrent voor andere vloersoorten! Waar laminaat voorheen gezien werd als tijdelijke oplossing of voor de ruimtes die minder intensief gebruikt worden, heeft de nieuwste generatie laminaatvloeren de eigenschappen die je van een topvloer mag verwachten.
  NAAR DE BLOG +
 • 11 December 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Mooi èn gemakkelijk: een betonlook vloer van pvc
  We lopen al twee jaar op onze ondervloer in de keuken en nu is het de hoogste tijd om een mooie vloer te leggen. Maar waar moeten we beginnen. Ik weet wel wat ik mooi vind en wat ik ongeveer wil, maar is dat ook praktisch?
  NAAR DE BLOG +
 • 14 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Hoogpolig tussen je tenen…
  Koude voeten, ik ontkom er niet aan in deze koude maanden. Toch kan tapijt een oplossing zijn, omdat het warmte isolerend is. En dat betekent niet alleen warme voetjes, maar ook een lagere energierekening. Maar er zijn nog meer voordelen…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP