HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...

gepost door / maandag, 12 november 2018
Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...

Vloerkleden, ook wel karpetten genoemd, zijn niet meer weg te denken uit het moderne interieur . Waar vloerkleden vroeger vaak een stoffige uitstraling hadden, vormen ze tegenwoordig echt een eyecatcher in je woning, of dat nou in de woonkamer, de kinderkamer of de master bedroom is. Een vloerkleed creëert sfeer, rust, eenheid en verbindt de losse meubelstukken met elkaar. Je interieur krijgt een zachtere en warmere uitstraling door materialen zoals wol en katoen. In onze winkel verkopen we karpetten van mooie merken met hoge kwaliteit zoals Desso, Bonaparte, Interfloor, Brinker en van ons eigen merk Decokay Design.
 
Naast de esthetische functie heeft een vloerkleed nog een aantal praktische functies die ik heel kort benoem: een vloerkleed heeft een positieve invloed op de luchtkwaliteit. Dit is een voordeel voor mensen met astma, omdat het stofdeeltjes vasthoudt tot de volgende stofzuigbeurt. Die dwarrelen dus niet meer door de ruimte. Ook is een vloerkleed goed voor je energierekening. Het houdt je voeten warm en het houdt de warmte in de ruimte vast. Hierdoor kan de kachel wat lager. Je verdient je vloerkleed dus vanzelf terug!
 
Loop eens binnen bij Decokay en laat je verrassen door de veelzijdigheid van het moderne karpet! Uitvoerbaar in vele kleuren, motieven en structuren, materialen, afwerkingen en uitvoeringen, van bouclé tot frisé en hoogpolig. En in elke gewenste afmeting verkrijgbaar.

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden
 • Pin It

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 11 December 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Mooi èn gemakkelijk: een betonlook vloer van pvc
  We lopen al twee jaar op onze ondervloer in de keuken en nu is het de hoogste tijd om een mooie vloer te leggen. Maar waar moeten we beginnen. Ik weet wel wat ik mooi vind en wat ik ongeveer wil, maar is dat ook praktisch?
  NAAR DE BLOG +
 • 14 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Hoogpolig tussen je tenen…
  Koude voeten, ik ontkom er niet aan in deze koude maanden. Toch kan tapijt een oplossing zijn, omdat het warmte isolerend is. En dat betekent niet alleen warme voetjes, maar ook een lagere energierekening. Maar er zijn nog meer voordelen…
  NAAR DE BLOG +
 • 12 November 2018 door Willeke van Uden, in Product
  Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...
  Nu de kou het land weer in komt, zijn warmte en geborgenheid (naast sfeer en eenheid) belangrijke elementen in je huis. En die komen samen in een behaaglijk en stijlvol vloerkleed. Een vloerkleed of karpet maakt jouw interieur af. Welk kleed past in jouw interieur? Bij Decokay vind je vast het kleed van jouw keuze!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP