HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...

gepost door / maandag, 12 november 2018
Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...

Vloerkleden, ook wel karpetten genoemd, zijn niet meer weg te denken uit het moderne interieur. Waar vloerkleden vroeger vaak een stoffige uitstraling hadden, vormen ze tegenwoordig echt een eyecatcher in je woning, of dat nou in de woonkamer, de kinderkamer of de master bedroom is. Een vloerkleed creëert sfeer, rust, eenheid en verbindt de losse meubelstukken met elkaar. Je interieur krijgt een zachtere en warmere uitstraling door materialen zoals wol en katoen. In onze winkel verkopen we karpetten van mooie merken met hoge kwaliteit zoals Desso, Bonaparte, Interfloor, Brinker en van ons eigen merk Decokay Design.
 
Naast de esthetische functie heeft een vloerkleed nog een aantal praktische functies die ik heel kort benoem: een vloerkleed heeft een positieve invloed op de luchtkwaliteit. Dit is een voordeel voor mensen met astma, omdat het stofdeeltjes vasthoudt tot de volgende stofzuigbeurt. Die dwarrelen dus niet meer door de ruimte. Ook is een vloerkleed goed voor je energierekening. Het houdt je voeten warm en het houdt de warmte in de ruimte vast. Hierdoor kan de kachel wat lager. Je verdient je vloerkleed dus vanzelf terug!
 
Loop eens binnen bij Decokay en laat je verrassen door de veelzijdigheid van het moderne karpet! Uitvoerbaar in vele kleuren, motieven en structuren, materialen, afwerkingen en uitvoeringen, van bouclé tot frisé en hoogpolig. En in elke gewenste afmeting verkrijgbaar.

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden
 • Pin It

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 23 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Liefde voor linnen, ook op de vloer
  Pas linnen toe in je interieur en profiteer van de vele voordelen van deze stof. Want behalve een natuurlijke uitstraling met karakter, biedt linnen je een slijtvast product dat milieuvriendelijk genoemd kan worden. En nu is er dus ook een duurzame linnenlook-vloer!
  NAAR DE BLOG +
 • 12 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?
  Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.
  NAAR DE BLOG +
 • 19 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Tapijt is comfortabel, zacht en luxe
  In de vorige eeuw (wat klinkt dat lang geleden) hadden de meeste huizen gewoon tapijt op de vloeren liggen. Langzaamaan werd tapijt steeds vaker vervangen door laminaat, parket, hout en tegenwoordig ook pvc. Toch wint tapijt weer terrein, omdat de eigenschappen van modern tapijt te vergelijken zijn met ander vloerbedekkingen.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VLOERBEDEKKING leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP