HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...

gepost door / maandag, 12 november 2018
Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...

Vloerkleden, ook wel karpetten genoemd, zijn niet meer weg te denken uit het moderne interieur. Waar vloerkleden vroeger vaak een stoffige uitstraling hadden, vormen ze tegenwoordig echt een eyecatcher in je woning, of dat nou in de woonkamer, de kinderkamer of de master bedroom is. Een vloerkleed creëert sfeer, rust, eenheid en verbindt de losse meubelstukken met elkaar. Je interieur krijgt een zachtere en warmere uitstraling door materialen zoals wol en katoen. In onze winkel verkopen we karpetten van mooie merken met hoge kwaliteit zoals Desso, Bonaparte, Interfloor, Brinker en van ons eigen merk Decokay Design.
 
Naast de esthetische functie heeft een vloerkleed nog een aantal praktische functies die ik heel kort benoem: een vloerkleed heeft een positieve invloed op de luchtkwaliteit. Dit is een voordeel voor mensen met astma, omdat het stofdeeltjes vasthoudt tot de volgende stofzuigbeurt. Die dwarrelen dus niet meer door de ruimte. Ook is een vloerkleed goed voor je energierekening. Het houdt je voeten warm en het houdt de warmte in de ruimte vast. Hierdoor kan de kachel wat lager. Je verdient je vloerkleed dus vanzelf terug!
 
Loop eens binnen bij Decokay en laat je verrassen door de veelzijdigheid van het moderne karpet! Uitvoerbaar in vele kleuren, motieven en structuren, materialen, afwerkingen en uitvoeringen, van bouclé tot frisé en hoogpolig. En in elke gewenste afmeting verkrijgbaar.

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden
 • Pin It

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 19 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Tapijt is comfortabel, zacht en luxe
  In de vorige eeuw (wat klinkt dat lang geleden) hadden de meeste huizen gewoon tapijt op de vloeren liggen. Langzaamaan werd tapijt steeds vaker vervangen door laminaat, parket, hout en tegenwoordig ook pvc. Toch wint tapijt weer terrein, omdat de eigenschappen van modern tapijt te vergelijken zijn met ander vloerbedekkingen.
  NAAR DE BLOG +
 • 8 February 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Modern laminaat is een geduchte concurrent
  Laminaat maakt zich los van het oude imago en komt terug als geduchte concurrent voor andere vloersoorten! Waar laminaat voorheen gezien werd als tijdelijke oplossing of voor de ruimtes die minder intensief gebruikt worden, heeft de nieuwste generatie laminaatvloeren de eigenschappen die je van een topvloer mag verwachten.
  NAAR DE BLOG +
 • 11 December 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Mooi èn gemakkelijk: een betonlook vloer van pvc
  We lopen al twee jaar op onze ondervloer in de keuken en nu is het de hoogste tijd om een mooie vloer te leggen. Maar waar moeten we beginnen. Ik weet wel wat ik mooi vind en wat ik ongeveer wil, maar is dat ook praktisch?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP