HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Woonbeurs: boordevol inspiratie en woonsnufjes

gepost door / vrijdag, 19 oktober 2018
Woonbeurs: boordevol inspiratie en woonsnufjes

Deze paar dagen in oktober (dé woonmaand) kijk ik eigenlijk het gehele jaar al naar uit. De Rai in Amsterdam is dan zes dagen lang omgetoverd tot een grote bron van inspiratie voor woon- en interieurliefhebbers. Heerlijk zo’n dag ideeën opdoen en bezig zijn met waar je blij van wordt: wonen!
 
Voor wie de woonbeurs nog nooit heeft bezocht: je vindt hier niet alleen interieurtrends –vloeren, meubels, raamdecoratie, woonstijlen, badkamers en keukens - maar ook de nieuwste keukenapparaten, kranen, leuk food-stalletjes en je kunt ook kopen bij diverse winkeltjes in het shop-in-shop-gedeelte. Kortom, je kunt er een dag vullend programma van maken en je vindt alle wooninformatie onder één dak.
 
Samen met collega-blogger Willeke van Uden reisde ik af naar dit woonwalhalla. Zoals verwacht kwamen we veel bekende merken tegen: VT Wonen, Riverdale, Flexa, Grohe, Coretec, Eigen Huis & Interieur… kortom te veel om op te noemen. Bij de stand van Flexa hebben we wel even wat extra tijd doorgebracht. Daar werd op creatieve wijze de kleur van het jaar 2019 ‘Spiced Honey’ op verschillende manieren toegepast.
 
We kregen ook een warm gevoel van de ruimte die VT Wonen zelf had ingericht. Veel stylestatements: designmeubelen tot vintage en leuke doe-het-zelfprojecten. Onze speciale aandacht ging wel uit naar een muur die tot een soort grote letterbak was omgetoverd. Misschien niet heel erg vernieuwend, maar wel een enorme eyecatcher waar je interieurhart sneller van gaat kloppen. Dat is zo’n idee dat je graag mee naar huis neemt!
 
Slenterend over de beurs viel ons oog ook op een heel innovatief product: aluminium shutters, ook wel ‘Fractions’ genoemd. Dun, licht en in alle RAL-kleuren te krijgen en voor vrijwel elk raam te bevestigen. Ik ben benieuwd of deze nieuwkomer terrein gaat winnen. Decokay is trouwens dealer van Unilux; de bedenkers ervan. Het zag er in elk geval super strak en stijlvol uit.
 
De woonbeurs voor 2019 staat alweer in mijn agenda!
 
Heleen van der Willigen
Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
www.instagram.com/eigenwillig.nl

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

 • 18 April 2019 door Ivanka Eggly, in Advies
  Spelen met licht
  Wonen aan de kust, veel mensen dromen ervan. Het ontspannen strandleven spreekt aan, brengt rust en geeft energie. Door te kiezen voor jaloezieën van hout of bamboe voor je ramen, kun je die sfeer in huis nabootsen. Je gebruikt namelijk natuurlijke materialen die het mogelijk maken te spelen met licht.
  NAAR DE BLOG +
 • 17 April 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buiten schilderen? Gebruik het juiste product!
  Was ik vier jaar geleden maar niet zo eigenwijs… dan hoefde ik nu niet wéér de kozijnen en deuren buiten te schilderen. Dat gaat me niet nog een keer gebeuren. Ik gebruik nu de allerbeste verf voor deze klus!
  NAAR DE BLOG +
 • 12 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?
  Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP