HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Spiced Honey: niet alleen voor op de muur!

gepost door / maandag, 29 oktober 2018
Spiced Honey: niet alleen voor op de muur!

De muren een kleurtje geven is een project dat je vrij gemakkelijk doet. Het is een ander verhaal met het schilderen van deuren en kozijnen. Dat vraagt iets meer voorbewerking zoals schuren en oude verf verwijderen. Maar, ik heb toch zo iets moois bedacht! Dus ik ga de klus toch aan.
 
De muur die ik in Spiced Honey, de Flexa-kleur van het jaar 2019, ga schilderen, heeft ook een deur en deurpost. Gelukkig weet ik dat de Flexa kleuren er in verschillende typen verf zijn. Dus niet alleen muurverf, maar ook diverse lakken. Decokay adviseerde mij om Flexa Pure te gebruiken hiervoor. En dan de matte versie. Deze verf wordt op kleur gemengd, dus dat komt goed uit. Het is daarom geen probleem om deze mooie matte verf in de kleur Spiced Honey te laten mengen.
 
Ja inderdaad, ik ga niet alleen de muur deze krachtige kleur geven, maar ook de deur en deurpost. Zo krijg ik een mooi geheel. Ik vind het natuurlijk wel spannend, maar als ik het resultaat aan de binnenkant van mijn ogen bekijk, kan ik niet anders dan enthousiast zijn! De Flexa Visualizer App heeft al een tipje van de sluier opgelicht, maar dat is natuurlijk alleen de muur…
 
Overigens twijfelde ik nog of ik deur en post in een kleur uit één van de vier kleurpaletten (die speciaal bij Spiced Honey zijn gezocht) zou verven. Een ander idee is om alleen een rand rond de deurpost in een andere kleur te maken. Maar ik kies toch voor rust, en dus voor één geheel.
 
Sommige klussen kun je je zo op verheugen, en deze is daar een mooi voorbeeld van!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 23 March 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buitenschilderwerk: vergeet de dakkapel niet!
  Een dakkapel heeft veel te verduren met de Hollandse weersinvloeden. Het kan zo dertig graden zijn, maar het kan ook zo weer een week regenen. Juist die wisselvalligheid maakt dat je dakkapel goed onderhouden moet zijn en beschermd is tegen dit weer. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je aan de slag gaat?
  NAAR DE BLOG +
 • 15 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Hoe matter, hoe intiemer
  Herken je dat ook? Zodra de dagen lengen, en we uit ons winterse cocon met dichte gordijnen en brandende kaarsjes komen, begint het bij mij te kriebelen. Tijd voor de jaarlijkse ‘klusinspectie’. Welke klus pak ik deze lente als eerste aan?
  NAAR DE BLOG +
 • 1 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Jouw muur als museumstuk
  Wil jij van je eigen paleisje een waar museum maken? Dat kan met de échte kleuren uit het Rijksmuseum. Zo hang je jouw kunstwerk tegen net zo’n mooie grijze achterwand als de Nachtwacht van Rembrandt…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP