HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Spiced Honey: niet alleen voor op de muur!

gepost door / maandag, 29 oktober 2018
Spiced Honey: niet alleen voor op de muur!

De muren een kleurtje geven is een project dat je vrij gemakkelijk doet. Het is een ander verhaal met het schilderen van deuren en kozijnen. Dat vraagt iets meer voorbewerking zoals schuren en oude verf verwijderen. Maar, ik heb toch zo iets moois bedacht! Dus ik ga de klus toch aan.
 
De muur die ik in Spiced Honey, de Flexa-kleur van het jaar 2019, ga schilderen, heeft ook een deur en deurpost. Gelukkig weet ik dat de Flexa kleuren er in verschillende typen verf zijn. Dus niet alleen muurverf, maar ook diverse lakken. Decokay adviseerde mij om Flexa Pure te gebruiken hiervoor. En dan de matte versie. Deze verf wordt op kleur gemengd, dus dat komt goed uit. Het is daarom geen probleem om deze mooie matte verf in de kleur Spiced Honey te laten mengen.
 
Ja inderdaad, ik ga niet alleen de muur deze krachtige kleur geven, maar ook de deur en deurpost. Zo krijg ik een mooi geheel. Ik vind het natuurlijk wel spannend, maar als ik het resultaat aan de binnenkant van mijn ogen bekijk, kan ik niet anders dan enthousiast zijn! De Flexa Visualizer App heeft al een tipje van de sluier opgelicht, maar dat is natuurlijk alleen de muur…
 
Overigens twijfelde ik nog of ik deur en post in een kleur uit één van de vier kleurpaletten (die speciaal bij Spiced Honey zijn gezocht) zou verven. Een ander idee is om alleen een rand rond de deurpost in een andere kleur te maken. Maar ik kies toch voor rust, en dus voor één geheel.
 
Sommige klussen kun je je zo op verheugen, en deze is daar een mooi voorbeeld van!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 23 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Schilderen in het voorjaar? Wat ouderwets!
  Voor het schilderen van de kozijnen kun je zelf aan de slag. Dat is niet het minste klusje, daarom heb ik mij eerst goed ingelezen op decopedia.nl Dit is een soort Wikipedia, maar dan op doe-het-zelf-gebied. En zo kwam ik erachter dat ‘vierseizoenen-onderhoud’ op een verfpot betekent dat je het hele jaar door kunt schilderen!
  NAAR DE BLOG +
 • 7 May 2019 door Iris Bouwman, in Product
  ​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!
  Is jouw buitenboel toe aan een nieuwe lik verf? Laat je buitendeuren en kozijnen stralen met de LBH buitenlakken van Wijzonol. Je krijgt er nu een Nationale Tuinbon van € 7,50 per 2 liter bij cadeau. Dat is nog eens genieten van het voorjaar!
  NAAR DE BLOG +
 • 2 May 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Kunnen we die lelijke kunststofkozijnen verven?
  Witte kunststof kozijnen en rabatdelen. Lelijker kan bijna niet. De hele voorgevel eruit halen is te kostbaar… Maar kunnen we die kunststof kozijnen niet gewoon verven?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP