HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Met welke kleuren combineer je Spiced Honey?

gepost door / maandag, 15 oktober 2018
Met welke kleuren combineer je Spiced Honey?

Ik twijfel vaak over de kleur op mijn muren. Doe ik alle wanden in dezelfde tint, of kies ik ervoor om met één wand een statement te maken? Toen ze onlangs Spiced Honey als de kleur van het jaar 2019 lanceerden, was ik meteen om: die kleur moet ik thuis op de wand hebben!
 
Omdat Spiced Honey zo veelzijdig is, hebben de kleurspecialisten maar liefst vier kleurenpaletten ontwikkeld die hierbij passen. Ze heten: Think, Dream, Love en Act.
Deze vier onderwerpen komen voort uit het hoofdonderwerp: ‘Let the light in’. Alle vier paletten staan voor energie, ambitie, sfeer en het verwezenlijken van dromen.
 
Think. De naam zegt het al; nadenken. Dit palet geeft je geest de vrije ruimte. Aardse en warme kleuren staan centraal: van zwart tot donkerbruin en grijs en lichte taupe.
Bij Dream staat het lekker wegdromen, maar ook het verwezenlijken van dromen, in de spotlights. Zachte kleuren en pastels staan voor volwassenheid. Kortom: ben jezelf!
Het kleurenpalet Love heeft als gedachte ‘lief zijn voor jezelf en anderen’. Aan de basis van dit palet liggen groente en fruit. Oranje/bruin, aqua of olijf zijn hierin belangrijk.
En het vierde palet is Act. Ga iets ondernemen, kom in actie, dat is de kern. Niet teveel nadenken, maar doen! De kleuren zijn opwekkend en fris, van mosterdgeel tot groen en lichtblauw.
 
Welk palet spreekt jou het meeste aan? Ik heb persoonlijk een heel warm gevoel bij ‘Love’. Eén van de kleuren heb ik al in mijn huis, dus dat zou mooi combineren met Spiced Honey. Weet je wat, ik gooi de Flexa Visualizer App er tegenaan. Dan kan ik in levenden lijve zien hoe de kleur op mijn muur staat. Dat is misschien wel handig voordat ik een definitieve beslissing neem.

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 29 October 2018 door Heleen van der Willigen, in Tips
  Spiced Honey: niet alleen voor op de muur!
  Spiced Honey op de muur, dat ligt natuurlijk voor de hand. Ben jij ook verliefd geworden op deze kleur? Lees dan hier wat ik er nog meer mee ga doen…
  NAAR DE BLOG +
 • 15 October 2018 door Heleen van der Willigen, in Trends
  Met welke kleuren combineer je Spiced Honey?
  De kleur van het jaar 2019 kwam bij mij meteen binnen. Letterlijk en figuurlijk, want ik wil maar één ding… Spiced Honey in mijn huis! Nu nog even zien waar en in combinatie met welke andere kleur van de vier paletten die hier bij horen…
  NAAR DE BLOG +
 • 18 September 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  ​Maak van een muur een tekenbord!
  Een superleuk product van Sigma: Memo Paint. Deze speciale coating kun je op vrijwel elke oppervlakte aanbrengen om er een memobord van te maken. Benieuwd naar leuke ideeën? Lees dan de blog!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP